Even signaleren… Verward…

Alsmaar rechtdoor, de blik op oneindig
Op Twitter tref je de meest vreemdsoortige meldingen aan. Het is zelfs niet bij te benen, toch wil ik er af en toe een paar laten zien. Daarbij beperk ik me tot het kringetje lasteraars en smeerpijpen waarmee Tibaert geconfronteerd wordt. De achtergrond ervan is een simpele, hun politieke betrouwbaarheid of liever fascistische instelling aan de kaak stellen.

Er werd bericht door een man die denkt dat vrouwen voor hem door de knieën gingen, iemand die de schaamte voorbij is, dat een minister nodig naar de kapper moet, dat ze zelfs verward is. Iemand anders wist al in een vroeger stadium te melden dat ze deze minister ging bestrijden met middelen erger als die van IS. Het hoofd van de minister moest eraf, zal de bedoeling van de  boodschap geweest zijn.

Ben ik nou verward? Als buitenstaander ga je het haast wel denken als je dit zo achter elkaar leest: screenshots en twitterlijntjes. Ach ik ben de enige niet, kijk maar. Let wel even op de datum…

Eerst iedereen tot psychoot verklaren en je vervolgens afvragen: Is het hier een open instelling? De oplossingen liggen dan meteen voor de hand, achter slot en grendel met ze, neem ze alles af, zodat ze ook met niemand meer contact kunnen onderhouden. Vergeet ze niet te steriliseren. Dat is de uitkomst als je de denkwereld van fascisten volgt, soms wolven in schapenvachtjes gehuld, als lieve oma bijvoorbeeld of christelijk anarchist, of… Ik heb er vaak genoeg over gerapporteerd, lijkt me zo.

Wie is er nou verward?Uitgelichte foto: bron onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.