Hoe is dit mogelijk?

Anti-fascist rally, Philadelphia (1939)
Het voor mij onbekende @meldpuntpunt meldt:In een krantje (Paper.li) dat zich #meldpunt noemt wordt Tibaert aangehaald en wat zie ik tot mijn niet geringe verwondering, zeg maar tot verbijstering:En Tibaert zou aanbevolen hebben: Dit klinkt behoorlijk suggestief. Een dergelijk artikel zou ik nooit zonder van commentaar te voorzien doorsturen. Dat deed ik ook niet. Door het in dit stuk opgevoerde gemeenteraadslid Inge Vianen werd ik op deze fascistenstreek van bekende zijde opmerkzaam gemaakt en haar tweet heb ik geRT. 

Het lijkt me verstandig om bij deze @meldpuntpunt te blocken. De onzinnigheid van die account is duidelijk en misbruik ligt op de loer. Rijp en groen kan die bijbehorende hashtag gebruiken en gajes weet van wanten.


Mensen die Tibaert nog niet kennen: zijn tweets van de afgelopen dagen. Ik hou ervan nuttige informatie door te geven, geen propaganda en nog minder wens ik mensen op het verkeerde been te zetten.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.