Dion, Teun en Huib…

David Bentley (1965)
Dion Graus, de man die ten onrechte niet veroordeeld is wegens mishandeling. De man die Wilders lanceerde en samen met hem een club van criminelen in het leven riep. Teun is dat alles bekend en wenst het te negeren. Evenals Riethof wijst hij  als hij met dergelijke feiten geconfronteerd wordt de andere kant uit, de kant van smaad, laster en bedreigingen op precies dezelfde wijze als de man die een blauwe maandag wethouder van Amsterdam is geweest en daar nog steeds op schijnt te teren. Huib en Teun, volstrekt inwisselbare figuren. Ze roepen maar wat en gebruiken daarvoor lasterpraat van derden. Huib gaat daarbij nog een beduidend stapje verder. Bedrog is zijn middel met verzonnen laster en smaad en gaat vervolgens dreigen. Onder het voorwendsel dat hij “bewijs” heeft verkoopt hij het aan z’n goedgelovige of kwaadwillende achterban. Op hun beurt kunnen de Teunen onder hen het verder misbruiken. 

Nu een stukje van Sjaakie dat Teun onder de aandacht brengt en weer kun je niets anders stellen dan dat Huib deze zienswijze onderschrijft. Huib, die zegt de taal van het volk te verstaan, moet maar eens gezellig een pilsje gaan drinken met geestverwanten als Dion en Teun. Wilders zal verstek moeten laten gaan, helaas voor deze drie…

Even nog iets vanwege het bewijsmateriaal waarop Huib Riethof en Teun zich baseren. O nee, niet zij alleen. Wat dacht u van André de Raaij, christelijk praatjesmaker, van die Maastrichtse haatoma en types als Blondemevrouw en Kassandra, San en Sandra dus, vriendinnen van Sjaakie? En vertel me niets over dat lomp Krapuul volkje, wat een zooitje…


Het weblog van Sjaakie waarop Teun attendeert:


vrijdag 2 augustus 2013

 

Kesteab de haatzaaier

 

Een twitteraar die heel veel fake acc heeft en maakt de fake accounts veranderen heel vaak van naam ze verwijzen ook naar @tibaert en haat naar Joden!
Hij komt uit Estland voor zover bekend en is goed bevriend met mensenhandelaar kidhunter Jacques Smits die zich privé detective noemt op internet! Deze heeft ook banden in Moe landen!
Kesteab woont in DenHaag omgeving Soestdijksekade zo wist meneer te vertellen op twitter!
Politieburo in Den Haag dat maar een paar uur per week open is, weekeinde ook dicht, daar woont Kesteab schuin tegenover.-> zijn eigen woorden!.

 

Mogelijk is meneer ook betrokken bij drugs zaakjes en ook met de vieze zaakjes witwassen en mensenhandel  van Jacques Smits? Wie zal het zeggen! Meneer is ook te vinden onder hackers

Wie weet zijn dit zijn lucratieve zaakjes!
Estland levert drie cybercriminelen uit aan VS – AD.nl http://s.ad.nl/3544979

Zie arbeidsbureau Jacques Smits in deze! Moe landers uitbuiten is een vak!
Vraag mij af van wie jou dat valse arbeidscontract heeft gegeven en dan nu een uitkering?
Betaald dat nu goed mensen bedreigen?

 

 


Wat een geluk voor Sjaakie dat er nog heren zijn van Bataafse snit. De Raaij en Riethof koesteren haar als een schat en hun Krapuul vriendinnetje Dijstelberge zorgde ervoor dat het een en ander dat hen in het nauw kon brengen van internet verdween. Helaas voor deze fascisten, steeds meer spul komt weer boven water. Mocht het ooit tot een strafzaak komen dan gaan gegarandeerd koppen rollen. 

Het complete blog over Kes van Sjaakie. Over puisten en gezwellen gesproken, zei de man. Hoeveel strafbare feiten pleegt ze in dat stuk, dacht u?

Kent u al deze namen nog niet? Ach, ze staan symbool voor het Bataafs fascisme, met of zonder Wilders, links of rechts. Nadere kennismaking kan via dit weblog en via Filou-Maastricht.Schermafdruk 2016-09-03 16.04.30Update 3 september 2016
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.