Dion, Teun en Huib…

Authors

Dion Graus, de man die ten onrechte niet veroordeeld is wegens mishandeling. De man die Wilders lanceerde en samen met hem een club van criminelen in het leven riep. Teun is dat bekend. Evenals Huib wijst hij dan de andere kant uit, de kant van smaad, laster en bedreigingen op precies dezelfde manier als Huib Riethof, een man die een blauwe maandag wethouder van Amsterdam is geweest en daar nog steeds op schijnt te teren. Huib en Teun, volstrekt inwisselbare figuren. Ze roepen maar wat en gebruiken daarvoor lasterpraat van derden. Huib gaat daarbij nog een stapje verder. Hij verzint gewoon de laster en smaad en verkoopt ze onder het voorwendsel dat hij “bewijs” heeft.

Even
iets over een stukje van Sjaakie dat Teun onder de aandacht brengt en weer kun je niets anders zeggen dan dat Huib deze zienswijze onderschrijft. Huib, de man die zegt de taal van het volk te verstaan, moet maar eens gezellig een pilsje gaan drinken met geestverwanten als Dion en Teun. Wilders zal verstek moeten laten gaan, helaas voor die drie…

Nu het bewijsmateriaal waarop Huib Riethof en Teun zich baseren. O nee, niet zij alleen. Wat dacht u van André de Raaij, christelijk praatjesmaker, van die Maastrichtse haatoma  en types als Blondemevrouw en Kassandra…, San en Sandra dus, vriendinnen van Sjaakie? En vertel me niets over dat lomp Krapuul volkje, wat een zooitje…

Het weblog van Sjaakie waarop Teun attendeert: “Over puisten en gezwellen gesproken”, zegt de man. Kent u al deze namen nog niet? Ach, ze staan symbool voor het Bataafs fascisme, met of zonder Wilders, links of rechts. Nadere kennismaking kan via dit weblog en Filou-Maastricht.

 

Schermafdruk 2016-09-03 16.04.30

 update 3 september 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: