Afmaken die hap

Sergei Marshennikov


 

WAT GAAT IN DEZE MENSEN OM?

 We schrijven 2013. Zeer juist, zegt deze man… Hij zegt het tegen personen die je als fascist kunt bestempelen. De eerst genoemde, Dirk (Dick) Hartman, oud scribent onder de naam van een Nederlandse SS generaal voor een fascistenblad. Ex-NVU: De Hartmannetjes, Een SS-bewonderaar en  Nog alle drie op een rij?

Een jaar eerder liet Riethof me via LinkedIn weten, dat hij mijn weblog ontdekt had en er zich meteen thuis voelde. Hij had dus weet van de genoemde berichten. Nauwelijks een jaar later maakt hij gemene zaak met het figuur Hartman, sterker, hij gaat hem imiteren en neemt zijn verklaringen aan mijn adres over. Let wel, geen enkel berust op feiten. Op eigen houtje was Riethof me al gaan beschuldigen van telefonisch stalken en het produceren van fake accounts. Nogmaals dit soort zaken doe ik niet en toch houdt hij vol van wel en tracht vervolgens het gebeurde dood te zwijgen. De tweet hierboven wijst daarop. 
Te, nuda dinanzi la lampada rosa,
e gli avori, gli argenti, le madreperle,
pieni di riflessi
della tua carne dolcemente luminosa.
Un brivido nello spogliatoio di seta,
un mormorio sulla finestra socchiusa,
un filo d’odore, venuto
dalla notte delle acacie aperte,
e una grande farfalla che ignora
che intorno a te
non si bruciano le ali,
ma l’anima.

 Hoe kan het toch, dat deze man afgaat op beschuldigingen, niet alleen geuit door Hartman, maar evenzeer door Falkenstein en “Marion Carcas” aan derden, waarvan ik hieronder een paar voorbeelden weergeef? Is die man wel bij zinnen? Onlangs zag ik een fotootje van hem als student in gesprek met wethouder Ed van Thijn. Exact vanwege Ed van Thijn (verwikkeld in pedofiele zaakjes volgens haar) heb ik het contact met zijn vriendin Sjaakie verbroken. Uitvoerig vermelde ik dat, later heette het bij monde van zijn vriendje André dat ik de naam van Ed van Thijn misbruikte.

Het is werkelijk onverteerbaar voor elk zinnig en naar rechtvaardigheid strevend mens wat deze kerels richting Tibaert hebben uitgevreten. De hulp die ze genoten van een vrouw vervuld van haat mag hierbij niet onvermeld blijven, de lieve Bataafse oma, wijkverpleegster uit Maastricht. Als alles wat met deze affaire te maken heeft zo klaar is als een klontje en je desondanks je smaad campagnes voortzet, wat betekent dit voor het overige dat je te melden hebt? Dan kun je m.i. rustig stellen dat het zeker onbetrouwbaar is, dient om het eigen ego op te blazen en dat van anderen te vernietigen. Dit slag mensen zijn a priori verloren voor de anti-fascistische zaak.

Denk niet, dat het slechts Tibaert betreft, wat deze mensen in hun waan of valsheid hebben ondernomen. Nee, er zijn veel meer personen door hen bij betrokken. Ze werden als niet bestaand, als kloon van Tibaert, of als oud vuil weggezet. Mensen, die in hun oprechtheid streefden om iets duidelijk te maken van wat er speelde. Ze kwamen, dat is nu overduidelijk, voor hen zeer ongelegen. Anders gezegd, als men zo volhard in kwaadaardigheid, deugt men niet. Met degenen die hen desondanks blijven adoreren heb ik diep medelijden.

Gisteren werd een politieke moord herdacht in Nederland. Het was de aanleiding tot dit stukje. Geloof me, moord kun je ook plegen zonder fysiek geweld. Ik begin namelijk langzaam te begrijpen wat het betekent om tot dood, minderwaardig en wat niet al te worden verklaard uitgerekend in een van de meest vrije landen ter wereld. Is dat nu die veel bezongen vrijheid van meningsuiting? Een middel om iemand of groepen van mensen te vernietigen? Huib Riethof en André de Raaij bezigen die praktijken moest ik constateren.

Het gif kruipt overal zei Riethof op 5 mei in een tweet. Dat is juist. Waarom helpt hij het te verspreiden als het hem klaarblijkelijk te pas komt?

 

Verder nog enkele berichten via @doodsbedreiging afkomstig van Herman Falkenstein en Marion Carcas:

  ·  3 jun.
RT : He wat zien ik? Zak smits uit arnhem wou je nou echt dood? blijf uit mijn buurt of ik geef de opdracht je af te maken !

 ·  7 jun.
RT  ALS DAT KIND OOIT IETS OVERKOMT BEN JIJ DOOD, HEEL LANGZAAM…….., […] JOUW LEVEN IS OVER.. (1/7)

 ·  7 jun.
RT  ER KOMEN GEEN KOGELS VAN LINKS, BREIVIK-LIEVVVVJE JIJ KRIJGT GEEN SNELLE DOOD, HEEL LANGZAAM……. (2/7)

 ·  7 jun.
RT  DAAR GA JIJ NOG WEL ACHTER KOMEN, VOORTAAN HEEL GOED UITKIJKEN ALS JE BUITEN LOOPT , SMERIGE KINDERLOKKER (3/7)

 ·  7 jun.
RT  Dat was geen bedreiging………. Kzou maar een heel goed slot kopen  (4/7)

 ·  7 jun.
RT   KOM DAN AANGIFTE DOEN VUILE LAFKUT , DAAR BEN JIJ TE SCHIJTERIG VOOR WANT DAN KIJKT BJZ MEE (5/7)

 ·  7 jun.
RT  @NietMohammed I’m not going to sue you, we will terminate you  (6/7)

 ·  7 jun.
RT  JOUW EINDE IS NABIJ   (7/7)


 Ik zie het al, zei André de Raaij (@vanovernaar) tegen Marion Carcas, je kunt het alleen af (tegen Tibaert bedoelde hij)… Een vunzige, stiekeme kerel, die André? Ik vind van wel. Zelf vuile handen maken? Daar past hij voor, zo Geert, zo André. Fascisten tonen veel overeenkomsten, ook al noemen ze zich niet zo of wensen niet zo gezien te worden. Ja, en wie wel?Bron afbeelding: Un ululato – # Luciano Folgore # Filippo Tommaso Marinetti

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.