Een linkse extremistische rat

Adelino Lyon de Castro: Portugal (1980)
En die moet je verdelgen is de bijgeleverde boodschap. Hij gaat onverstoorbaar zijn gangetje en bewandelt geen zijpaden. Nu, nu ik dit terugzie, heb ik er spijt van geen markante tweets van hem vastgelegd te hebben, samen met die van iemand anders, die onze aversie deelde tegen het gebral en schofferen op Twitter van fascisten en regelrecht gespuis. Het zou mooi de opkomst van het Bataafse fascisme kunnen illustreren. Nog dagelijks kan hij de energie opbrengen om uitwassen van commentaar te voorzien.  

Niet vergeten, we hebben ook samen grote pret beleefd, Theo, Kes en ik. Jammer, met onze geliefde voetbalclubs wil het maar niet vlotten. 

Over een zaak zijn we het oneens. Hij stelt NSB = PVV. Mijn stelling is, met de wetenschap van nu, de genocide op joden en zigeuners en de gevolgen van het opleggen aan de samenleving van een doctrine, is wat PVV heet vele malen kwalijker dan de NSB in de dertiger jaren. De uitspraken van Wilders en Bosma en recenter van andere lieden die zich om hen hebben geschaard, daartoe moet zeker Baudet gerekend worden, spreken boekdelen over hun strategie en het doel dat ze nastreven.

Als illustratie enkele tweets.


KesTeab retweeted

RamonDenz1 May 05, 11:03pm
Aan de poort van de hel heeft zojuist racist en #PVV-er Hans Jansen zich gemeld…

Pegasus4sun May 06, 10:19am
RT @KesTeab: Aan de poort van de hel heeft zojuist racist en #PVV-er Hans Jansen zich gemeld…// mooi, direct schop onder reet pedo MO doen

TonySoprano272 May 06, 10:33am
@Pegasus4sun @KesTeab lekkere vent die @KesTeab! Een links extremistische rat!
1 retweet

Pegasus4sun May 06, 10:42am
RT @TonySoprano272: @Pegasus4sun @KesTeab lekkere vent die @KesTeab! Een links extremistische rat! // je bent nog zeer netjes…

TonySoprano272 May 06, 10:44am
@Pegasus4sun @KesTeab wil niet zeggen dat ik hem de tering wens

Tibaert 4:08am
@KesTeab Hij voelt zich loslopend wild, vermoed ik zo…;-) > @diongraus
Heel vreemd, het linkje bij m’n tweet werkt niet, toch is het bericht er, maar wel met een ander tijdstip: Twitter. De oorzaak? 
 Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.