Je verzint het niet…

Deadly sick
Een leugenaar en zwendelaar bericht vandaag:


GaviMensch 11:57am
Net zoals Wilders delen van zijn CV verzonnen heeft? twitter.com/Sloopkogel/sta…Ooit verzon deze dame een biografie verpakt als diagnose over Wilders. En wat had ze het goed gezien. Jaren later kwam een hoogleraar uit Nijmegen met vergelijkbare opmerkingen als de hare, over narcisme met name, en gelijk schreeuwde de dame: plagiaat. De lijn doortrekkend pleegt dus ook Fennema plagiaat. Ik verzin het niet…

Dwaas? Veel meer dan dat. Ze liegt over haar eigen biografie, halve leugens noemt ze die, moet kunnen, zegt ze. Dat is nog tot daaraan toe, ze wil o zo graag op een voetstuk geplaatst worden en dat plezier moet je nooit iemand misgunnen. Vroeg of laat dondert ze er vanaf en zijn we verlost van die waanzin. Anders wordt het als ze meent leugens, smaad, laster, bedreigingen over en gericht aan derden te moeten uiten om haar ego omhoog te vijzelen.

Die praktijk heeft Tibaert sinds september 2012 moeten ervaren en ondergaan. Een bewust bericht op haar weblog uit die begintijd weigert ze pertinent terug te zetten. eerst heette het dat het nooit bestaan had, sinds het tegendeel werd aangetoond zwijgt ze er in alle talen over. Lafheid, stiekem en achterbaks gedrag zijn helaas de keerzijde van dit soort lieve mensen.

Nog even Kustaw Bessems citerend:

‘Er stonden bronloze passages in waarover ik vroeg: hoe wéét je dat? Dat Wilders’ vrouw meent bij haar man ‘een zekere mate van narcisme te ontwaren’ en dat Wilders ‘supergeheime affairettes’ heeft met vrouwen die in Den Haag werken, waren slechts twee voorbeelden. Fennema antwoordde dat hij deze en andere gegevens had verzonnen. ‘Zo zou het gegaan kúnnen zijn.’ 

De door velen aardig gevonden oma ging veel verder, ongelooflijk goor is deze dame. Waarschijnlijk herkende ze in het werk van Fennema haar eigen handelsmerk, hoe grover de leugen hoe sneller ze geloofd wordt. En niet te vergeten Sex and Crime samen doen het steeds uitstekend.

Weet u wat, de blote kont kwam tot ere in een programma gisteren op Arte van Jean-Luc Hennig en die keerzijde van ons mag best gezien worden, uiteraard niet de hare: “La face cachée des fesses”. Graag zou ik de intro op deze documentaire willen laten zien, maar daar steekt Google een stokje voor. Dan maar deze:


U ziet het, verzinnen hoef ik niets, de werkelijkheid overstijgt vaak mijn voorstellingsvermogen, zeker in het geval van een liefhebbende oma en haar (voormalig?) vriendenkringetje op internet…Bron uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.