Terreur, kraken en visZeg nou niet dat die Amerikanen dom zijn, War on Terror, wat een subliem idee van ze. Je kunt er tot het einde der tijden mee door gaan en zo de economie draaiende houden, want zeg nou zelf, wat zou Amerika zonder wapentuig zijn?

Niets, een barbaars land met een flinterdun laagje beschaving als schaamlap. Vergeet niet, het zijn de christelijke Europeanen die dat land geschapen hebben, niet de autochtone bewoners. Die zijn terecht volgens de christelijke leer massaal uitgeroeid.

Otar Imerlishvili


Terreur is overal.

Wat te zeggen van de dagelijkse terreur op geasfalteerde wegen, of wat geheel anders, de consumptie- en reclame terreur. Moeten we daar nu ook oorlog tegen gaan voeren? Wenselijk lijkt het me wel, maar wie heeft de mogelijkheden daartoe, wie wil die stap überhaupt zetten?

Wat lees ik op Twitter?
Lees het zelf maar…


 


Een gedachte over “Terreur, kraken en vis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.