De kraamkamer van Kluftje baart misgeboorten

Vrouw aan trapnaaimachine




Goed dat Arnold graafwerk doet, lees ik. Tja, daar wil je het fijne van weten. Bommelding Kluftje heeft nogal wat navorsingen gedaan over de levenswandel van Tibaaert, zo blijkt al jarenlang uit zijn tweets. Vermoedelijk in commissie met Huib, Eveline en wie weet Sjaakie, ooit zijn tipgeefster bij Krapuul. Stuk voor stuk bleken de resultaten zeer betrouwbaar, over vrouwelijke lichaamsdelen tot de BVD/AIVD aan toe.

Het blijkt nu te gaan over “Bosma’s nieuwste”. Zijn er dan ook oudere Bosma’s, boeken dus, in omloop? * Iemand die vlijtig alle verbanden heeft uitgezocht waarbij Wilders betrokken is had al een linkje naar z’n eigen blog doorgegeven op Twitter, dus was het ditmaal kinderspel voor Kluftje. Die bewuste site kan ik overigens van harte aanbevelen: “Ikje ergens“. Op Twitter is die persoon actief onder @rangbyung. 

Ook de naam Roel van Duijn valt. 

Anno 2015 begint het Kluftje te dagen met wie hij het in de persoon van Roel van Duijn van doen had. Een geestverwant, anarchistisch en paranoïde. Mooi om te weten, mijn vermoedens over Bommelding Kluftje worden eens te meer bewaarheid. Eenmaal bezeten van paranoia kom je er blijkbaar lastig van af. Mij heeft het nooit een moer geïnteresseerd of de veiligheidsdienst een dossier over me had, alle tekenen wezen erop. Helaas, die BVD dossiers zijn grotendeels vernietigd, graag zou ik wel eens willen weten wat erin te lezen stond. Maar voor het overige? De materiële schade door inkomstenderving bijvoorbeeld? We hebben ons weten te redden en we zijn gezond van lichaam en geest gebleven. Wat wil een mens meer?

Toch mag Kluftje geen gebrek aan zelfkennis voorgeworpen worden. Lees maar: 

“Ik ben zelf twee keer versierd door meisjes die de volgende ochtend met insinuaties kwamen. De redelijke tegenwerping dat zij het initiatief hadden genomen werkte niet, dan was ik een lokaas. Beledigend. En ik had meer te vrezen dan zij, weet ik zeker – maar ook niet veel meer.
Paranoia strikes deep, into your life it will creep.”


Aandoenlijk niet? En hij weet het nog zo goed. Kunt u zijn redenering wel volgen? Of het waar is is weer een ander verhaal. Kluftje en de geheime dienst, hij heeft er zoveel ervaring mee gehad dat hij ze ruikt, zei hij eens in een niet zo’n vertrouwelijke bui. Het is maar waar je mee te koop loopt. Paranoia dus. “De politie begeleidt u tot in de kraamkamer” stond boven dat stukje…

Op zijn toer dan maar, muziek. Niet zijn genre, maar muziek die de geest helder maakt. Je kunt er eindeloos naar blijven luisteren. Scarlatti…


Wat had je me te zeggen, André? Voor mij hoef je echt niet bang te zijn en je ook niet te schamen. De toekomst is aan jou, viel er te lezen. Weet je nog?

De schijn-élite van de valse munters uit 2010


Bron foto: punlovsin

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.