Foolish childern

· fascisme, geschiedenis, justitie
Authors

Wanneer plaatste André de Raaij ook al weer deze melding op Twitter?

Schermafdruk 2016-08-04 03.50.22

André de Raaij: Arnold vd Kluft – @Onedinline2010 – @vanovernaar

Augustus 2013. Ze was gericht aan Sjaakie. Voor mij werd op een slag duidelijk met welk vies mannetje ik hier van doen had. Stiekem, verlogen als de Duitsers zeggen. Je hoeft dan verder niets meer te weten over die persoon.

Je weet, dit is geen vergissing, het is opzet en zeker geen grapje. Sjaakie bazuinde immers rond dat mijn moeder gek was geweest. Als je vervolgens een dergelijk bericht stuurt aan deze vrouw die leeft van het leugens en smaad verspreiden ben je doortrapt, een hoogst onsmakelijke en asociale smeerlap uit op psychische vernietiging van een persoon die hem niets, maar dan ook helemaal niets in de weg heeft gelegd. Sterker, die hem volledig negeerde om niet onnodig andere mensen in de zaak Sjaakie te betrekken.

De vernietiging van de mooie herinneringen aan mijn moeder die nog nooit een vlieg kwaad had gedaan. Door haar dood realiseerde ik me dat ik vergoed afgesneden was van mijn verleden. Zij is vredig, bijna 100 jaar oud ingeslapen in een tehuis waar ze haar laatste levensjaren goed verzorgd werd.

Wie heeft het gore lef mensen te beschadigen, te vernietigen die hen niets misdaan hebben? Dat is het geheim van lieden als Dirk Hartman, Friedrich Eckhardt, Huib Riethof, Eveline van Donkelaar, André de Raaij, Jacqueline Wouters en nog een een aantal personen die mijn politiek gerichte kritiek en demasqué niet verdragen, ze niet kunnen weerleggen en uit pure onmacht grijpen naar het middel van persoonsbeschadiging, mondsnoeren en dreigen met fysieke vernietiging.

André de Raaij heeft alles in zich om al het voorwerk om Tibaert te vernietigen tot voltooiing te brengen. Ik denk namelijk dat deze man zich onaantastbaar en onfeilbaar voelt, een hoogst gevaarlijke combinatie. Vandaag verwees hij naar een eigen stukje getiteld: “Dwaze kinderen en gemiste ouders” waaruit ik kan concluderen dat zijn moeder ook in 2011 is overleden. Hij wijt haar overlijden aan een tekort aan zorg, om het voorzichtig uit te drukken. Hij heeft die opvatting geventileerd via de radio, waarop actie volgde onder het motto: “Dwaze kinderen”.

Schermafdruk 2016-08-04 03.50.51

Louis in het sanatorium – 1943

Juist, de titel is ontleend aan de dwaze moeders op de Plaza de Mayo. Het eigen leed, een tekort in de zorg, afzetten tegen regelrechte misdaden van een fascistisch regime. Ik constateer slechts en ik ben ben sprakeloos.

Ooit zei een van die schunnige fascisten uit het Wilders circuit (hij was bezig met een nieuwe partij genaamd “Volksmacht Nederland”) Dirk Hartman over mij: “Hij heeft er letterlijk een broertje aan dood.” Met zijn notities over mij ging Eveline van Donkelaar aan de haal, informant van André…

Ja, Louis is verongelukt dankzij de bevrijding van het heersende fascisme. Maar over fascisme werd in dit land niet meer gesproken en kreeg een herkansing. Haat is alom.

Louis kijkt nog steeds over mijn schouder mee. Hij is mijn steun en toeverlaat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: