Dossier Herman Falkenstein

Pablo Picasso: Pigeon (1947)


 Het lijkt me dienstig voor de aanstaande rechtsgang enkele overzichtjes aan te maken. Door het doen laten verdwijnen van mijn vorige blogspots en het stoppen door Opera van haar weblogs moest ik noodgedwongen snel handelen om zaken, waarin nogal wat tijd gestoken was en die ondermeer dienden om iets van het dagelijks fascisme duidelijk te maken, snel over te hevelen. Dat werd dit WordPress blog, oorspronkelijk bestemd voor mijn studie over Maastricht.

Naderhand ben ik al dat materiaal wat uit elkaar gaan rafelen en via een dagboekje liet ik vervolgens op deze blogspot de dagelijkse treurnis van Twitter zien. De bedoeling is dat een groot deel van de berichten bij WordPress afgeschermd gaat worden voor het publiek.

Het zoeken op dit weblog is eenvoudig zat. Voor het gemak toch een overzicht dat nog verder uitgebreid kan of zal worden. Van een aantal personen die rechtstreeks of op afstand met de zaak HF te maken hebben (gehad) zal ik aparte berichten aanmaken. Ook over diegenen die in de aangifte van mijn zoon vermeld staan. Voor mij is dit de handigste oplossing en ze kost nauwelijks tijd.


Berichten waarin de naam Herman Falkenstein vermeld wordt op deze site

 
Stalken via Twitter
October 23, 2012
Een van de grootste hobby’s in PVV kringen op Twitter is stalken. Virtueel uiteraard. Alles wordt uit de kast gehaald om iemand die hen niet zint het twitteren onmogelijk te maken. Enige bescherming biedt het blocken en melden voor spam. Ervaring leert dat ze dat niet afschrikt. Het mooist van al, ze roepen hun metgezellen […]
 
Van doodsbedreigingen tot NAW gegevens
October 29, 2012

We hebben de tijd. We hebben allemaal dezelfde tijd, althans volgens de klok. Toch voelt het steeds weer anders aan. Ik merk het door mijn activiteiten op Twitter. Denk je gezellig een praatje te maken of wat linkjes door te sturen word je geconfronteerd met de meest waanzinnige zaken. Sinds enkele dagen heb ik geen […]
 
Paswoord
October 29, 2012
Ook dit soort zaken passeren tegenwoordig m.b.t. mijn accounts, hier op Twitter. Deze tot vijfmaal toe op één dag. Zie screenshots beneden. U weet het, kom niet aan het schorem dan komen ze aan jou: @Ikflieerrodehanen (werd nog even @Ikflieerhan en verdween toen) @megasupernieuws  Ook om deze reden heb ik het bekende lijstje al enigszins  […]
 
Een SP – PVV alliantie
October 30, 2012
Eerder, jaren geleden inmiddels al, werd ik geconfronteerd met een alliantie van gajes en warhoofden uit de hoek van SP en PVV. Ik ben door schade onderhand wat wijzer geworden, een beetje zesde zintuig ontwikkeld voor dit soort zaken. Op Twitter onlangs weer, @SPaanhangster noemde ze zich, nu actief onder @AafkeBrons. Bij haar weet je […]
 
Innige samenwerking van Sjaakie, Jeky en…
October 30, 2012
Wat beweegt die Herman Falkenstein, vraag je je af. Hier is hij in onderhoud met Jacqueline Wouters. En wat moet Superjan, columnist bij de Volkskrant, in dit rijtje? imposeraze 5:00pm via web @Superjan Iedereen heeft genoeg van die 3 sites. Ik heb ze ook ergens staan dus deleten van gegevens heeft al geen zin meer […]
 
Fuck
November 1, 2012
Speciaal voor die lieverdjes die nog met deze lieden menen te kunnen babbelen over van alles en nog wat. Mensen die gemene zaak met deze smeerlappen doen verdienen volgens mij slechts een block. En hier die 19 tweets: retweeters: @arend026 – @jekylline – @Victoriejaaa – @Als_Roelfina090444 – @Grolschnl   En wat hiervan te denken? Gepost […]
 
Sjaakie…
November 2, 2012
Een volstrekte dwaas aan het woord… Enkele uurtjes Sjaakie op Twitter. Puur als documentatie van haar dwaasheden, laster en smaad. Stel je voor, je blockt iemand op Twitter en dit zijn de gevolgen. En geloof me, het kan nog gekker. Werkelijk in alles immiteert ze Jacqueline van Wel. 2 november 2012 jajwouters 6:14pm via web […]
 
Schoften blijven schoften
November 7, 2012
De aanleiding tot de affaire Sjaakie De smaad en laster karavaan trekt verder. Die m.b.t. Demmink duurde, voor zover ik het zag, al enkele weken. Kijk nou eens even zei Sjaakie dan tegen me. Geduldig legde ik uit waarom ik tegen dit soort acties was. Ik verwees haar naar Bres en z’n liefde voor lekkere […]
 
Vrouwen die kapot maken wat je lief is
November 11, 2012
Wie had dat anderhalf jaar geleden kunnen voorzien? Reageer je beleefd op vrouwen die je om de een of andere reden omhelzen, de een omdat ze vindt dat ik nu maar eens aan de slag moet. Ze heeft er genoeg van om voor me te dokken, het kruidenvrouwtje uit Echt. De ander, vermoed ik maar […]
 
Vrouwen die kapot maken, en hun liefde voor kinderen…
November 11, 2012
Laten we de handen ineen slaan zodat de invloed van kwaadwillenden wordt ingeperkt. Ze maken ongelooflijk veel kapot. Onderling vertrouwen bijvoorbeeld… Hun liefde voor kinderen is geveinsd. In wezen gaat ze niet verder dan die voor eigen kroost. Het lijkt me een aparte beschouwing waard.
Kinderen uit de Stokstraat in Maastricht toen deze straat nog […]
 
Stalkers en spammers volgens Sjaakie
November 12, 2012
Het eerste weblog van Jacqueline Wouters over Tibaert.
ZONDAG 11 NOVEMBER 2012 Wie is Tibaert op twitter! Na weken treiteren door @Tibaert ben ik het zat Officiële aangifte 14 nov 2012  smaad laster stalking telefoon terreur misbruik naw gegevens en foto’s Na de treiter campagne nu ook terreur via de email  10.000 berichten sure! Dus maar […]
 
Aangifte een jaar geleden en nu…
November 23, 2012
Praktisch een jaar na mijn vorige aangifte i.v.m. (doods-)bedreigingen word ik dringend door derden verzocht wederom aangifte te doen. Het betreft nu Herman Falkenstein in mijn Twitter leven gekomen door de haat en laster campagne van Jacqueline Wouters. De snel bijeengeraapte screenshots t.b.v. die aangifte laat ik hier volgen. Zodoende kan iedereen […]
 
Even voorstellen: Fons Scaf en z’n familie 
November 29, 2012
Met de dag groeit mijn ego. Wat een energie, wat een fantasie. Het wordt de hoogste tijd dat Dick Hartman mijn biografie gaat bewerken. Een man met het overzicht. Wist al alles wat denkbaar was over mijn afkomst te melden, dus voor hem moet het een koud kunstje zijn het heden te verwerken. Zelf ben […]
 
PVV Emmen…
November 29, 2012
De laatste weken wordt gecolporteerd met een screenshot van @PVVEmmen waarmee het PVV volkje me denkt in verband te brengen. Vergeet niet, ze hebben nu een nieuwe boodschapster in de persoon van @jajwouters, een pracht wapen gevonden om hun boodschappen te verspreiden. Zie het geval Herman Falkenstein. Op zoek naar wat materiaal uit het verleden […]
 
Tibaert en Kes
December 1, 2012
Wie gaat eindelijk iets doen aan de waanzin van Jacqueline van Wel uit Eindhoven?  En aan die van Jacqueline Wouters, schuilgaand achter bovenstaand linkje: “batgirl”? Haar lijst… Voor het overige, blader maar door dit weblog vanaf medio oktober en vraag u af wie is de grootste gek op Twitter en wie het gevaarlijkst? En o […]
 
Cargawar, een Rotterdamse lul de behanger…
December 3, 2012
Een week geleden was ik op het politiebureau in Maastricht om aangifte te doen tegen Herman Falkenstein bekend onder @Megasupernieuws. Vooraf een boel zoekwerk. Een lange middag op het politiebureau. Hopelijk nuttig. Ik deed dat omdat mij van een aantal kanten werd gevraagd me aan te sluiten bij een aantal anderen, w.o. Niels Scholten van […]
 
Beschamend
December 6, 2012
Hoe kun je oordelen als je de feiten niet kent? Goeie vraag, maar het antwoord?     Gemakshalve zou ik kunnen zeggen, dan doe je als Wilders. Je pikt iets uit de actualiteit waarmee je kunt scoren, vergroot het uit tot de kwestie waar alles om draait en kleineer iedereen die het er niet mee […]
 
Een onverbrekelijke band van vertrouwen…
December 7, 2012
Sjaakie en Herman…  Sjaakie nu dus onder Occupy… Kan dat zomaar?
Sjaakie nu dus onder Occupy… Kan dat zomaar?
We kunnen er nu wel gerust van uitgaan dat Sjaakie Herman voor eeuwig dankbaar is, had hij haar toch aan de nodige informatie over Tibaert geholpen met dit geschrift, vorige week toegevoegd aan mijn aangifte […]
 
Een vaandeldraagster
December 10, 2012
Die Gestallt der Dinge ändert sich nicht…” – Sebastian Brant – “Das Narrenschif”. Een uitspraak van meer dan vijf eeuwen geleden. En hoe waar. Iedereen die een klein beetje vertrouwd is met de vooroorlogse geschiedenis, in het bijzonder de Duitse, moet weten hoe velen niet als fascistisch bekend staande mensen overliepen naar de nazi’s. Ook […]
 
Bedreigend: pedofielen en tandartsen
January 7, 2013
Voor de zoveelste maal in bijna drie maanden tijd vroeg ik Jacqueline Wouters om nu met bewijzen te komen over zaken waarvan ze me beschuldigt. Ik dacht het te doen via een aantal tweets die ik, zolang ze niet met een antwoord kwam, regelmatig kon retweeten.  Dan zet je ‘s anderendaags je computer aan en […]
 
Verdwijntrucs en aangiftes
January 9, 2013
Vanaf het begin met het registreren wat onverlaten zoal produceren word ik geconfronteerd met de verdwijntruc. De meest simpele is die van belastende tweets verwijderen. Dat ontdekte ik voor het eerst op grotere schaal bij Jeannie. Een andere, voor mij pijnlijke ervaring, was dat Twitter je oudere tweets wel bewaard, maar dat je er niet […]
 
Het is een complot…
January 15, 2013
Die @liberaalnico herinner ik me vooral doordat hij in gesprek ging met de fake-account @tibeart. Hij kan het moeilijk verkroppen dat z’n dwaasheden gedocumenteerd zijn. Een kenmerk dat hij deelt met velen uit het rechtse en extreem rechtse kamp op Twitter. Onderhand lijk ik wel een boekhouder van schunnigheden, bedreigingen, smaad, leugens, laster. Voor anderen […]
 
Samen op jacht met Wilders
January 26, 2013
Je moet aan je gezondheid denken. Je hebt maar een leven. Die wijze raad zal ik maar opvolgen, afgeschoten worden is wel het laatste wat ik wil. U ziet, de therapie die Jacqueline Wouters  in gedachte heeft is een drastische. Gisteren werd me duidelijk dat ze samen met Eveline ten Donkelaar een behandelingsplan voor me […]
 
Achterlijkheid
January 28, 2013
28 januari 2013 Regelmatig gaan ‘s nachts Jacqueline van Wel en Jacqueline Wouters uit hun dak. Een van hun hoogtepunten was in de nacht van 27 op 28 januari. Jeky als aangever, Sjaakie om te scoren, zoals altijd.  Deze keer werd in mijn familie gegrasduind. In de vroege ochtend deed Sjaakie het nog eens dunnetjes […]
 
Een reconstructie: 1 mei 
May 2, 2013
Als opmaat voor het tonen van meer materiaal uit het begin van deze maand nu alvast wat screenshots en een lijntje : Tibaert 1 mei 2013 – tweets en mentions. Verdere toelichting onder 1 mei 2013.
 
Hoe te handelen?
November 16, 2013
Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe u ongewenste stemmen op internet het zwijgen kunt opleggen? Laat ik eerst vragen, hebt u die behoefte? Niet? Ik ook niet… Sterker ik wil het zelfs niet. Wel vraag ik me herhaaldelijk af hoe het mogelijk is dat mensen die maanden bezig zijn leugens, smaad en laster te […]
 
Geen rommedoe voor Eveline, of toch?
November 20, 2013
Aan een trouwe metgezel en informant van een wijkverpleegster, de dorpsgek uit Den Haag, is dit stukje gericht. Edel zijn is zijn streven. De wijkverpleegster roemt zijn grote dichtkunst. Helaas is hij ten prooi gevallen aan grote twijfels over de uitspraken van Herman Falkenstein. Twizzerjerks / Megasupernieuws is de meest betrouwbare bron over Tibaert gebleken […]
 
Het evangelie van Sjaakie
December 5, 2013
Een kort voorwoord een jaar later. Het woord is aan de alwijze Sjaakie, vriendin van Huib Riethof en vertrouwelinge van Eveline van Donkelaar, met haar haar boodschap aan haar gemeente van 11-11-2012. Het enige wat ik gedaan had was haar blocken op Twitter.  Ze was diep gekrenkt en verzon ter plekke een verhaal over een […]
 
Een anarchiste dreigt met legale middelen
December 10, 2013
Technisch gebeuren soms vreemde zaken. Hier stond een inleidende tekst, zet er later een passend plaatje bij en foetsie is die tekst. Fabriceer straks wel weer een nieuwe… Dan maar even zo. Ik voer geen strijd, maar probeer iets duidelijk te maken, fascistische praktijken met name. Ik ben voor openheid en ik pleeg geen censuur. […]
 

January 2, 2014

De affaires Sjaakie en Eveline gezien door de bril van Huib Riethof.  We volgen hem aan de hand van tweets waarin hij de naam Tibaert noemt vanaf september 2012. Ook tweets met de namen van die bewuste dames neem ik voor een deel op vanwege de context en die van “medespelers” als Ina Dijstelberge en […]
 
Bijna net zo erg…
January 20, 2014
Vooraf. Tibaert hanteert geen fake accounts, doet niet aan stalking. Zijn weblogs bij Google zijn door een afgestemde actie van klagers, moet ik aannemen, weggehaald. Zijn overige weblogs staan met naam en toenaam vermeld. Twee bij WordPress (waarvan eentje bij het dagblad Le Monde) en verder is er nog het blog bij Opera (wordt per […]
 
Een continue lijntje vanaf de jaarwisseling – 7 (vanaf 9 juni)
June 9, 2014
Afhankelijk van het “aanbod” worden aan dit bericht met een zekere regelmaat tweets toegevoegd verschijnend in de zoeklijsten Tibaert en Filou_extra. Voor niet ingewijden: – @jacquelinewxxx = @occupyfabeltjes = @occupyadam = @dutchwhitequeen = @nta_amsterdam  – @inadijstelberge = @bastetblogt – @MarionvdPoel = @Carcassone17 = @Ljpv1964 Het betreft tweets waarvan de inhoud bestaat uit dreigen, verspreiden van […]
 
Lijstje – oud 23-10-12 (15-12-13)
June 25, 2014
stand 23 oktober 2012 (met enkele kleine wijzigingen dd. 15-12-2013) @_marienepien_ @_pvdg  @1luckyworld  @1stemopdePVV @58panchita @aardengelpiet  @adriaensdochter (@marie_ellen) – site: pvv.collected @adrianastuijt  – site: censorbugbear-reports @alwinsitton  @andre_ssa_135 – account opgeschort @annakalasjnikov @aquarius4422  @anti_euro @ahtlam @aynrandmyths @b1960conny  @bagger9 @baldBeavers  @baronvbeauluna (@doktahd) @barthcarlo (zie @jekylline) @bettiekremer  @blockbaert – fake account  @bottehund (ook: @vonhund) @bottezld (@bottehund)   […]
 

Protected: Roepnaam
July 7, 2014
There is no excerpt because this is a protected post.
 
Occupy
August 8, 2014
Hieronder een van de vele producten die dankzij Jacqueline Wouters op internet circuleren. Ik laat het nu zien omdat ik inmiddels de overtuiging heb met een kwaadwillend groepje van doen te hebben. Enkele mensen rond de site Krapuul, Van den Heuvel, Van der Kluft (is dat wel zijn werkelijke naam?), Ina Dijstelberge en Huib Riethof. […]
 
Private: Huib Riethof – dossier 3 / originele TL
August 18, 2014
“De daders die zichzelf tot slachtoffer promoveren is de rode draad bij fascisten of mensen met paranoïde denkbeelden. Denk ook aan
bijvoorbeeld Stalin.” Zo reageerde ik 15 januari 2011op het blog van Huib Riethof.         29 september 2012 RT @nealx1: Voor de goedkoopste benzineprijzen moet je “Benzine Jip” app downloaden. – Reeds125.000 […]
 
Ter informatie van Twitter
October 29, 2014
Soms dient zich het moment aan om iets duidelijk te maken over je beweegredenen. Ik vrees onderhand namelijk dat veel mensen niet begrijpen dat wat ik op internet doe twee kanten heeft. Enerzijds informatie doorgeven over zaken die mij interesseren, die ik graag met anderen deel. Daar valt van alles en nog wat onder. Ook […]
 


 
Voorts:


Uitgelichte afbeelding: bron

Een gedachte over “Dossier Herman Falkenstein

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.