Moeten we dit pikken?

Gerd Baatz: Image of destruction in Berlin (1944-45)
Zo eindigde eens een “Vrijheidsrevolutie” (Eichmann)… 

Hoe dan ook, wij stonden aan de goede kant. Ook wij waren slachtoffers, weet u nog? Ook wij zaten in het verzet, vandaar dat we terecht weigeren mensen die hun land ontvluchten toe te laten. Lafaards zijn het. 

Het denken van Bataven is simpel en helder. Eindelijk hebben ze een Leider op hun niveau. Immoreel tot op het bot. Domineesland Nederland, altijd stond het klaar om met het vingertje te wijzen. Wij, de Bataven zeg ik daar dan maar voor de duidelijkheid bij, wij waren een nijver christelijk volkje bezorgd om de toestand in de wereld. 

Hypocriet, tot en met hypocriet is dit land. We laten bijna onberoerd en onweersproken dit soort berichten langs ons heen gaan. Vrijheid van meningsuiting wordt het genoemd in dit land waar de zuivere fascistische leer lijkt te zijn ontwikkeld. Durf je niet te reppen, we maken je een kopje kleiner wordt er geroepen als je het niet laat passeren. Wie ben je wel, vuile nazi die je bent, zwakzinnige, een kogel is nog teveel waard voor jou, smerig onderkruipsel. Kijk zijn oogopslag eens, een ware psychopaat. 


 


Het is vechten tegen de bierkaai als je tracht de ware aard van de Bataaf te tonen. Door het linkse smaldeel wordt je tot plaatselijk PVV leider gebombardeerd, want ook voor hen geldt eigen volk eerst. Tja, we leven in een vervelend, hypocriet landje, Batavenland Nederland. Steek vooral niet je kop boven het maaiveld… U bent gewaarschuwd… Maar moeten we dit pikken of verzuipen maar?


 Nagekomen bericht:


 
Update februari 2017


Uitgelichte foto: Gerd Baatz – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.