Hackers bolwerk @Tibaert

Satan
Nog maar eens de aandacht vestigen op een zeer informatief weblog van Jacqueline Wouters. 

Van haar berichten betreffende Tibaert hebben Huib Riethof, Ina Dijstelberge, Eveline van Donkelaar en André de Raaij zich nooit gedistantieerd. Aangenomen moet wordt dat ze dit materiaal als zijnde juist beschouwen, zei Riethof immers niet dat Wouters nooit liegt, De Raaij waarschuwde Sjaakie dat Tibaert gek was en Dijstelberge meldde haar dat ze een tegenoffensief begonnen was tegen alle leugens die Tibaert verspreidde. Van Donkelaar voorzag Sjaakie onvermoeibaar van de nodige informatie over de psychische en fysieke toestand van Tibaert. Zij kon tevens een beroep doen op mensen als Friedrich Eckhardt en een baron gelauwerd in NVU-SS kringen. Ze deed in deze periode aangifte tegen Tibaert, zich baserend op het verspreiden van smaad en laster gedaan door Tibaert. De Raaij zou haar hierin later volgen.

Het weblog van Sjaakie precies uit de periode dat Ina, enfin u weet het wel. Auteursrecht, Google en dergelijke…

bijlage; hackers bolwerk @tibaertBron uitgelichte afbeelding: Spicyhorror

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.