Grote Leider, waarom blokt u, vrede zij met u, mij?

Bosporus (1979)
A month after the accident Turks were still looking at the burning of the MT Independența, a
Romanian oil carrier that collided with a Greek freighter in the Bosporus and exploded.
In al uw wijsheid hebt u, vrede zij met u, besloten mij van directe kennisneming van uw berichten uit te sluiten. U, vrede zij met u, weet dat ik in al mijn nederigheid u, vrede zij met u, hier ter plaatse terwille wil zijn. Mijn werkelijke bedoelingen zijn reeds geruime tijd geleden geopenbaard door een wijkverpleegster die u, vrede zij met u, in het voorkomende geval niet wenste te verplegen. Zowel u, vrede zij met u, als mijn persoon worden door haar op een laaghartige wijze bestempeld als ziek, als een geval voor de psychiatrie.

U, vrede zij met u, kent mijn belangeloze inzet voor onze veiligheidsdiensten. Ik kan dit nu gerust prijsgeven, speurders van de extremistische site Krapuul hebben heel mijn levensloop aan het daglicht gebracht inclusief een karakterschets en u, vrede zij met u, weet het als geen ander, dergelijke feiten vallen niet meer te ontkennen. De waarheid is geopenbaard en daar dien je je bij neer te leggen. Zo wens ik te handelen, geheel en al in uw geest. Islam is fascisme, nietwaar?

Wat zie ik?


 


Nu val ik letterlijk van mijn geloof in de Grote Leider, vrede zij met hem, af. Hij, vrede zij met hem, verlaagt zich tot praktijken die in alles overeenstemmen met die van extremisten. Totaal gestoord en ziek. Hoe nu? 

Verward ben ik, totaal verward. Zou het dan toch waar zijn, zou er iets niet met mijn psyche kloppen, Ben ik aan het dementeren, is het een kankergezwel in mijn hersenen? Dergelijke diagnoses zijn al vaker gesteld. Of speelt toch een trauma, een oorlogstrauma, een jeugdtrauma? Zorg heb ik steeds afgewezen, zowel van die wijkverpleegster als van een grote intellectueel op internet, die me eens ontbood om samen met een van de trouwste vriendinnen van de Grote Leider, vrede zij met hem, een therapeutische sessie te ondergaan. Zouden mijn drinkgewoonten, mijn rookverslaving, mijn seksuele geaardheid een rol spelen? Pedofilie werd met nadruk vermeld, homofilie schijnt mij ook niet vreemd te zijn. Ja, en ik drink graag Calvados, wel een fles per jaar.

Grote Leider, vrede zij met u, er begint me iets te dagen. Mensen die het over de boeg gooien van gestoord en ziek deugen zelf in elke vezel van hun wezen niet. Zij gaan geen dialoog aan, zij zijn het die het leven van anderen, die niet in hun straatje passen, ondraaglijk (wensen) te maken. En of ze nu Wilders, De Raaij, Riethof, Van Donkelaar, Hartman, Eckhardt of Wouters heten, ze blijken onbetrouwbaar, ze zijn verloren voor een maatschappij waarin oprechte belangstelling voor de ander heerst, waarbij hulp voorop staat. U, Grote Leider, vrede zij met u, gaat ze hierin voor, al zeggen ze niet in u, vrede zij met u, te geloven. De band die u allen samensmeed heet fascisme. Uw handen in onschuld wassen zal u niet lukken… OIX…Een oproep. Wil de chief-editor Ina Dijstelberge van de site Krapuul mij het respect tonen dat strookt met an anarchic-ecofeminist door een verzoek te richten aan Google, zodat ik minimaal privé weer kan beschikken over de door haar handelwijze verdwenen blogspots onder mijn Google account? Alvast dank voor de te nemen moeite.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.