Een zinloze bezigheid?

Athene
Sinds maanden ben ik niet meer zoveel op Twitter bezig geweest als de afgelopen twee dagen. Op de Hootsuite vind ik gewoon snel wat ik zoek, kranten, radio of een bepaald onderwerp. Daar laat ik het meestal bij. Er staan ook lijstjes op met titels als krapuul, gekken en gajes die nog stammen uit de goede oude tijd. Als weer eens een stalker actief was bij Tibaert, en dat was bijna dagelijks het geval, kon ik vervolgens de context snel zien, met een klik. Nu niet meer nodig, tenminste het is al maanden rustig. Toch laat ik ze maar staan, want het blijft leuk, merk ik nu, om hun activiteiten gade te slaan. 

Frontaal Naakt valt bij mij niet onder een van die genoemde categorieën en juist daar stonden de meest vermakelijke tweets. Waar het over ging zal mij de reet roesten, om eens deze geliefde Bataafse uitdrukking te gebruiken. Ventje GeertGeel was volop bezig, Bas Paternotte, me wel bekend, was met homo’s in de weer. O ja, wat is toch met die Friezen aan de hand? Kan Peter Breedveld dat niet eens verder uitzoeken? 

Het lijstje FN (niet te verwarren met een gevierde politieke partij) zag er gisterenavond als volgt uit. Conclusie, wat een zinloze bezigheid is Twitter toch. Of niet?

BIJLAGE: TL Frontaalnaakt


Femke Halsema, Marine Le Pen, deftig? 

Wel valt me op dat Breedveld tot nog toe de enige is van wie ik ben tegengekomen die op het goede spoor zit v.w.b. de EU en Griekenland. Die euro zal en moet kapot, de dollar zal zegevieren, met steun van links tot rechts. Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.