Wilders is koopwaar…

A soldier plays piano in ruined school during a war, behind him is a photo of Tito, Bosnia and Herzegovina 1992.Verkoop je je arbeidskracht, geheel vrijwillig uiteraard, want we leven in een door en door vrije maatschappij, ben je koopbaar gebleken, onderwerp je je, wordt je in wezen tot een gespleten persoonlijkheid. Zeer zeker als je je dat niet realiseert. Je wordt tot object van handel, van een handeltje, hoe lucratief het ook mag schijnen.

Wilders is bij uitstek het politieke voorbeeld in ons land van een dergelijk iemand. Anderen, zoals Samsom en Bolkestein, kun je ongetwijfeld hier ook toerekenen, maar Wilders is wel zeer exceptioneel. Historici zullen later het materiaal kunnen vergaren dat nu voor ons verborgen blijft, maar “vreemd” gestuurd is hij zeker. De paladijn Bosma zal hem ook via dezelfde kanalen als die geldelijke in de schoot zijn geworpen. Dit is mijn hypothese en nog steeds heb ik ze niet ontkracht gezien.

Handeltjes voor en door Wilders, worden er bedreven. Deze is wel een hilarische. Wilders koopt Twitter accounts. Ik zag die veronderstelling al bij @drsYell maar ze wordt nu bewaarheid. Dit schreef ik anderhalve maand geleden: 


Inderdaad, zijn account vermeld nu over de 500 duizend…  Ik denk, bij wat Yell laat zien, zijn constatering juist is. Enfin, het ligt weer vast, vooral nuttig voor later…


 


De opmars van de internationaal vermaarde fascist Wilders kan hoogst eenvoudig via zijn berichten op Twitter aanschouwd en geanalyseerd worden. De (bijna) complete verzameling…
Krapuul zul je er nauwelijks over horen, dat is toch wel zeer opmerkelijk.


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.