Seksuele lusten en narcisme

Phillip Dvorak: Better Than BeautifulVIEZE OUWE MANNETJES KUNNEN GEEN FRISSE SPELLETJES SPELEN…


André is ervaringsdeskundige moeten we aannemen. Hij is zelf niet meer de jongste en z’n vriendje Huib, u weet wel, specialist op het gebied van vrouwtjes, o wat hebben ze hem liefgehad, de schaamte zelfs voorbij, en masturberen, is nog veel ouder. Het is dat hij er zelf omstandig melding van deed, anders hadden we het niet geweten. Met z’n tweeën trokken ze onlangs weer op naar het Maagdenhuis, waar, mag aangenomen worden, tijdens de bezetting in een ver verleden ontmaagd worden zelfs plicht was. De knulletjes en de meisjes waren nog jong en fris. Als je oud wordt verwordt het tot vergane glorie. André koppelt dat aan vies. Of beschouwt hij zichzelf als fris en anderen als vies om welke reden dan ook?

Weet je André, wat m’n moeder vroeger zei? Als je niet oud wilt worden moet je je jong (laten) ophangen. Maar ja, mijn moeder was tenslotte gek, daar was je het volstrekt mee eens. Tegen degene die dat beweerde zei je immers, die Tibaert is gek, o nee, je zei, je moet al weten hoe gestoord die Tibaaert is, gelukkig weten veel tweeps dat niet. Gelukkig? Het is maar hoe je het bekijkt André. Weer een andere vrouw die je zo met hart en ziel steunde informeerde je optimaal over mijn geestelijke toestand. Had ze ook gedaan bij die jeugdvriendin van je. Ze beweerde zelfs dat ik gezegd zou hebben dat het in de familie zat, een erfelijke kwestie zogezegd. Ook van vaders kant? 

TJA ANDRÉ, BEN IK NOU GEK OF NIET?


Toch leuk om je vroegere gezel bij Krapuul nog eens in herinnering te roepen, tenslotte gaat de tijd snel en het einde komt meestal vroeger dan verwacht. Jeannie was in de vijftig en overleed plots, nu anderhalf jaar geleden. Zo snel kan het gaan André, ook met jou en mij. De zangeres van het levenslied, je herkent haar stem ongetwijfeld uit duizenden, had me toen, ik praat weer over 2011, te logeren gevraagd. Er zou een Krapuul meeting plaatsvinden en ze had nog een stapelbed voor me, deze tipgeefster van jou. Het ging niet door anders hadden we elkaar eerder ontmoet. Tja, die grote Krapuulmeeting, soms heb je toch wel een beetje fantasie André. Drie jaar later was er een fazantenjacht, weet je nog? Ook toen ging de fantasie met je op de loop. Ben je nou een vies of een fris manneke?

Eigenlijk wilde ik het niet hebben over die André maar over vrouwen, bepaalde vrouwen op Twitter. Ze lonken, ze geilen zou je eigenlijk moeten zeggen, op kerels. Eentje was toe aan copuleren las ik, een andere gaf een cursus masturberen ten beste en een derde presenteerde zich op zijn hondjes. Zijn dat vieze vrouwen of vrouwen die te kort gekomen zijn in het leven? Hun narcisme is spreekwoordelijk, maar hun aantrekkelijkheid heeft zo zijn beperkingen. Dat weten ze zelf het best. Ik heb zo’n bruin vermoeden dat dit ook een van de redenen is waarom ze zo druk in de weer zijn op internet. Uit piëteit zou ik hun namen niet vermelden ware het niet dat het krengen zijn die ten koste van anderen willen schitteren. O wat zijn ze erbarmelijk en wat richten ze een schade aan. Nou vooruit, deze montage maar, dan weet u voldoende…


 


Ja en wat is schoonheid? Vindt u deze Miss USA mooi, knap, aantrekkelijk? Die “dinosaurus” met hoorntjes, die is mooi en juist die wordt misbruikt om een minister belachelijk te maken op een infantiele wijze… Dat zegt meer dan genoeg over die vrouw. Over haar “look-alike” zal ik het maar niet hebben.


 


Mijn vriendin, die ooit deelnam aan de Nederlandse miss verkiezingen, die was mooi, knap en hoogst intelligent. Ze werd geen Miss Nederland om de doodeenvoudige reden dat een jaar eerder ook al een Maastrichtse gewonnen had, toevallig het buurmeisje van een van mijn collega’s en omdat het vriendinnetje van de madam, die dit circus leidde, verloren had. Tegen de reglementen in mocht ze opnieuw meedoen en won. Allesbehalve een schoonheid…  Zo heb ik dus ooit met spanning naar de missverkiezingen gekeken, op de TROS nog wel. Goed, dan weet u dat ook weer en voor wie het nog niet wist intelligentie is geen vereiste bij dit soort concoursen. Toch straal je die uit, of niet… Net als beschaving.

BESCHAVING, FATSOEN… TWEE STUKJES VAN VORIG JAAR…


Het nieuwe, oude fatsoen – 7 februari 2014
Nette, beschaafde mensen – 14 februari 2014

In het tweede valt het onderstaande te lezen. En zie het gezelschap is weer min of meer compleet, het kan doodeenvoudig niet missen. Een stelletje zeer frisse mensen die o zo begaan zijn met de medemens. Tibaert kan ervan meespreken.

 


Misschien stelt partijgenote  dit gebruik van haar portretrecht niet zo op prijs 

 De RT’s zijn van Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar. Niet verwonderlijk deze twee lasteraars, bedriegers en aartsleugenaars hier samen te zien met André en Ina. Mensen die van vieze spelletjes houden herkennen dat van elkaar, broeien samen wat uit en wijzen vervolgens de andere kant op valt hier te concluderen. 


Afbeeldingen: © Phillip Dvorak: “Red” – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.