Waarom pedo?

Harold Feinstein: Christ Window with Children, NYC (1951)
Een zeker succes kan dit weblog niet ontzegd worden. Het wordt gelezen, ook door figuren die als illustratie dienen voor wat onverlaten zich durven te permitteren. Ze bazuinen het zelfs rond. Ze hebben dus weet, om maar een dwarsstraat te noemen, van de beschuldigingen aan mijn adres over pedofilie. Ook van de aangiftes door mij gedaan, eentje uit december 2011. De tweede een jaar later. Van deze feiten zijn die lezers dus op de hoogte.

Ik doel hier nadrukkelijk op lezers die in relatie staan met de site Krapuul. Ach zult u zeggen, wat dondert het? Dan moet ik u eraan herinneren dat het doel van m’n weblogs steeds is geweest te laten zien hoe mensen monddood gemaakt worden door het verspreiden van leugens, smaad, laster en bedreigingen. Dat kon ik des te makkelijker doen door slechts Tibaert als toetssteen te gebruiken. Voor mezelf kan ik instaan, niet voor derden. Op deze wijze heb ik duidelijk kunnen maken hoever hetzes kunnen doorwerken en wie er voor de gelegenheid misbruik van maakten.

Het bleek een fraai gezelschap van mensen die zeggen begaan te zijn met de samenleving, zich veelal zichzelf als links bestempelen, maar er geen been inzien om iemand die kwalijke praktijken uit hun vriendenkringetje aan de kaak stelt met alle middelen kalt te stellen tot het doen weghalen van zijn weblogs en Twitter accounts toe. Dat is in mijn ogen asociaal, niet anarchistisch, liberaal of socialistisch, en puur fascistisch.

Die idioten zijn zo achterlijk…, ze graven hun eigen graf, kan ik met instemming zeggen. Ze gaan door de bocht en geloven voetstoots smaad ontsproten aan het brein van iemand die bekend staat als borderliner. Iemand die het nergens nauw mee neemt, Wilders als de grote profeet beschouwd en meester is in het intrigeren en intimideren. Een evenknie heeft ze in de door haar zo bestempelde haatoma. Ze herkende zich waarschijnlijk meteen in haar. 

De verwevenheid tussen politieke campagne en propaganda met haat en laster hetzes is groot. Ik kwalificeer deze methode als fascistisch. Het gaat niet meer om argumenten en feiten, maar om het vernietigen van personen. Moslims of Tibaert, dat is in principe niet verschillend. Het is ontluisterend dat mensen die zich beroepen op ’68 zo door de mand zijn gevallen. Ik vraag me hardop af of ze ooit iets werkelijk begrepen hebben van de samenleving en wat ze voor anderen betekend hebben. Tja, boekjes lezen en kreten slaken is o zo makkelijk. 

Het geeft te denken dat ze mijn activiteiten niet zeggen te begrijpen en me wegzetten als een oude gek. Mensen die wel open staan voor anderen, niet autoritair ingesteld zijn hadden en hebben het wel begrepen. Misschien verklaart dit al voldoende over hun in principe fascistische geesteshouding.

Je bent toch pedo? Dit blijkt voldoende om hele Bataafse volksstammen in het ongerede te brengen. Wat een achterlijk maar gevaarlijk volkje die Bataven. En o zo laf, dat vergat ik nog te zeggen. Laf, stiekem, achterbaks met de bijbehorende grote bek. Een stelletje miserabelen. Een schande voor mensen die naar rechtvaardigheid streven.

Ik heb er nu al vier lange jaren ervaring mee. Voor mij gold op de eerste plaats de politieke impact, anders was ik al lang geleden gestopt met Twitter. Ik blijf maar hopen dat ik zo de mensen een beetje de ogen kan openen… En waarom pedo? Lees maar, het is een dodelijk wapen.Uitgelichte foto: Harold Feinstein

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.