Ordinair bedrog

Kesler Tran
Een aantrekkelijke vrouw met uitstraling… Waar schuilt dat geheim in?
Ordinair bedrog om een doortrapt spelletje te spelen, smaad en laster te verspreiden, met een weloverwogen strategie van stalken. De ene leugen werd (en wordt) op de andere gestapeld. Waartoe dat alles? 

Eveline leverde het bewijs dat een uitspraak van Goebbels nog altijd recht overeind staat, hoe grotesker de leugen, des te eerder wordt ze geloofd. Voor mij een mooie gelegenheid dit aan te tonen. 

Deze vrouwafstotelijk in haar gedrag en uitspraken, gaat onverstoorbaar verder. Ze weet haarfijn bij wie ze moet aanklampen, wie haar op haar woord geloven en steunen. Het leverde vele mooie berichten voor mijn weblogs op, zeker omdat ze, evenals Sjaakie, vele mensen in verlegenheid wist te brengen. Voor Dijstelberge restte uiteindelijk de taak daar tussendoor te manoeuvreren tot zegen van haar collega’s bij Krapuul. Ze heeft dit mogen bekronen met de rol van “chief-editor” bij genoemde niets ontziende site. De lang verwachte Spaanse editie kan nu eindelijk van start gaan, neem ik aan. Of wacht, lichtelijk gebrouilleerd zijn Ina en Eveline inmiddels. Nee, Ina is niet achterlijk.

Hoe zit dat nou met die pedofilie, Eveline? Met het beschermen van je “kindjes” tegen het grote gevaar Tibaert? Genieten ze al bescherming van de politie? Een banmijl is Tibaert nog niet opgelegd, maar wat niet is kan nog altijd komen. 

Die pedofilie, ja dat vond Eveline een kwalijke zaak. Tibaert werd ervan beschuldigd, zeker na zijn opstelling tegenover de actie van PVV’ers i.v.m. Martijn. Pas op voor die Henk Bres, een Haags onderwereld figuur. Angst sprak uit haar ogen dat ik die man durfde te pareren. Ze vernam van de bedreigingen richting mijn zoon en schoondochter en even later maakte ze er een bericht over op haar blog. Met koeien van letters stond er de “familie Scaf”. Deze had het zwaar te verduren onder die hetze van laster en smaad. 

Korte tijd later was het bericht weer verdwenen, het paste niet meer in haar kraam. Ze had in al haar stompzinnigheid zich in haar hoofd gezet dat ik moest verdwijnen van internet. Het toeval was haar gunstig gezind, de affaire Sjaakie met de nobele hulp van Riethof. De geschiedenis is bekend. Steeds weer vroeg ik om dat bewuste blog terug te zetten. Het had niet bestaan, beweerde ze, of ze kwam met iets anders aanzetten. Volslagen idioot allemaal. Haar bericht op 5 mei 2013 deed helemaal de deur dicht. 

Pas veel later ontdekte ik tweets die onomstotelijk aantoonden dat ze loog over dat blog. Sindsdien zwijgt ze erover. Een pathologische leugenaar noemde ze me, een psychopaat en narcist. Erger dan Wilders. Nog gekker, Tibaert werd tot opperhoofd benoemd van de “Maastrichtse PVV afdeling”. Is deze vrouw gek mag je je afvragen. Ik waag me niet aan een oordeel. Ik vind het ook politiek uiterst gevaarlijk mensen weg te zetten als verward, gestoord of psychopaat. De gekende methode om politiek ongewenst voorgoed uit te schakelen.Tibaert neemt deze vrouw bloedserieus omdat ze een exempel afgeeft van de autoritaire, fascistische persoonlijkheid. Niets en niemand ontziend, door geen enkele twijfel geplaagd. 


Het gearchiveerde materiaal rond dat verdwenen blog van haar:

Zie verder:


Uitgelichte foto: Kesler Tran for C-Heads – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.