Man, ga eens werken

Eduard Ludwig: kinderspeelplaats -West-Berlijn (1956)
Vanochtend werd ik opgeschrikt door een tweetal berichten. Ze betroffen het pedonetwerk, waarover ik enkele uren eerder nog een geruchtmakend artikel had doorgezonden. Kom dacht ik, laat ik eens kijken bij de meest ingevoerde vrouw voor wat deze materie betreft hoe de stand van zaken is. U zult het zien dit kan niet lang meer duren. Het volk heeft deze toestand veel te lang moeten ondergaan, dit massale vergrijp aan hun kinderen. 

Het is een schande dat dit steeds maar door kon gaan. Zelfs een Duitse topjournalist was het tot heden toe niet gelukt genoeg krachten onder de bevolking te mobiliseren. Jurist en politicoloog, oud-redacteur van de gezaghebbende FAZ. Iemand die de islam van binnenuit kent, is zelfs een tijdlang moslim is geweest maar nu weer christen. Hij heeft geen kinderen en is dus niet chantabel:


“When I told the Frankfurter Allgemeine Zeitung (Ulfkotte’s nwspaper) that I would publish the book, their lawyers sent me a letter threatening with all legal consequences if I would publish any names or secrets – but I don’t mind. You see, I don’t have children to take care of. And you must know I was severely injured during the gas attack I witnessed in Iran in 1988. I’m the sole German survivor from a German poison gas attack. I’m still suffering from this. I’ve had three heart attacks. I don’t expect to live for more than a few years.” *

 


De juiste persoon op de juiste plaats om eindelijk de stoot te geven tot het opblazen van pedonetwerken. Hij staat bekend als een vurig vechter voor het behoud van het Avondland. Hij weet ongetwijfeld een duidelijke scheiding aan te brengen tussen de christelijke en de islamitische cultuur als het de seksualiteit betreft. Een scheiding ook tussen m.n. de katholieke moraal met haar onschuldige seksuele inwijdingsriten van kinderen en de huidige praktijken, zeg maar gerust misdaden, van de elite. Vergelijk die maar eens met het strelen van piemeltjes door lieve nonnetjes en novices… 

In volle omvang wordt nu duidelijk waarom een waarlijk intellectueel en kenner van de geschiedenis vierkant achter iemand als Sjaakie ging staan. Zij was al jarenlang onvermoeibaar bezig, praktisch dag in dag uit, om ene Demmink achter slot en grendel te krijgen, volgens haar betrokken bij pedofiele praktijken. Onze intellectueel sprak de voor mij hoogst opmerkelijke woorden dat Sjaakie zo eerlijk als goud was, zij streed immers voor de kinderen, ook zijn kinderen, en hij memoreerde tevens de Witte Marsen in België. 

Ongetwijfeld zal Riethof, want hij is hier bedoeld, veel begrip kunnen opbrengen voor het feit dat Tibaert werd vereenzelvigd met Dutroux, en zijn vrouw met diens vrouw. Je kunt die houding zien als die van mensen die bang zijn, onvoorwaardelijk geloof hechten aan jagers op het grote kwaad en vermoedelijk nooit zich hebben ingezet voor daadwerkelijke slachtoffers. 

Ondertussen loopt de wisselwerking tussen links en rechts op politiek en maatschappelijk terrein steeds soepeler. Er valt nu ook steeds beter te begrijpen dat de nazi’s vooral uit de communistische hoek veel toeloop kregen voor en na januari 1933.  Kijk maar en trek uw conclusies.

Man ga eens werken, lees ik als reactie op die GeenStijl nonsens. Zo is het maar net Riethof en al die andere smaad en laster verspreidende lieden.

Vergeet niet:


Eveline van Donkelaar over Tibaert: juni 2014Ook een goed mens volgens Riethof en kornuiten… We blijven lachen, ondanks alles, over zoveel onnozelheid. En wat te denken van dit figuur? Harry van Bommel (SP): ‘Als ze Joris Demmink echt hebben hangen ze ‘m op’. Weet u nog: “joden aan het gas”, meneer had het niet gehoord…


* bron: Russia Insider (info – propaganda)
 
Uitgelichte foto: Eduard Ludwig – bron
Foto: Udo Ulfkotte bei Pegida Demonstration in Dresden am 05.01.2015 – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.