Mafkezen en ongefundeerde beschuldigingen

Pilar López de Ayala
Zorg altijd dat je op de goede trein springt, zorg dat je ongelimiteerd de vlucht naar voren kunt doen. Mensen als Dijstelberge weten dat als geen ander. Samenspannen met mensen die je feitelijk veracht hoort daarbij. Ga nooit in discussie en geef zeker geen antwoord op heikele vragen. Je verantwoorden doe je niet, je voert immers een gerechte strijd tegen möchtegern massamoordenaars en meer van dat tuig. Op gepaste tijd een grote bek opzetten is meer dan voldoende. En liegen alsof het gedrukt staat.

Bezie wat er al zo te lezen valt op de site waar zij chief-editor van is. Zie welke mensen in en uit de gratie zijn. Vriendschappen bestaan niet in deze strijd, slechts voor- en tegenstanders. Die je niet te pas komen laat je verrekken. Je handen vuil maken? Je bloot geven? Wat dacht u? Ikke, ikke en de rest kan stikken hebben ze totaal verinnerlijkt. Ze merken het zelf niet eens meer. 

Hun verontwaardiging is uiterst selectief, met een moralistisch tintje. Ze verheffen slechts hun stem als het hen te pas komt, zoals hier…
 


 


Mogelijk is het van Jalta naar Stormfront slechts een stap. Mogelijk, ik weet het niet, ik ken beide sites niet of nauwelijks. Ik ploeg ook niet de geschriften door van Breivik, zeker niet om op onderdelen van dat Machwerk etiketten te plakken die kant nog wal raken, zoals iemand op de site Frontaal Naakt. Ook kan ik geen oordeel vellen over de psyche van Breivik, net zo min als over die van Dijstelberge of Schut. Edoch, steeds draait het juist hierom bij lieden als deze. Argumenten zijn hun vreemd. Het is de Bataafse hokjesgeest vermoedelijk die het hen onmogelijk maakt in anderen mensen te zien, die niet a priori kwade bedoelingen hebben. Hun zelfbedachte ideologie is hun heilig en staat nooit ter discussie. Dat maakt deze mensen zo tragisch. 

Als iets dergelijks gedemonstreerd wordt, als blijkt dat een van hun geestverwanten smeerlapperij verkoopt, dan rest slechts censuur, verdacht maken. Die praktijken laat Tibaert zien, niet Krapuul en zeker ook niet die zelf benoemde PVV hunter DrsYell. 


 


Wederom Dijstelberge. Verzoek Google mijn weblogs terug te zetten die door jouw handelwijze, een zeer bewuste en zeker niet zonder bijbedoelingen, verdwenen zijn. Of ben je door en door laf? Voorbij alle schaamte, zonder respect voor mensen die werkelijk iets bijdragen? Een echte mafkees dus, slechts goed in het uiten van ongefundeerde beschuldigingen?
 
Uitgelichte foto: Medianeras

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.