Kijk eens hoe slim we zijn…

Kansuke Yamamoto (1950)
Onderzoek dat uit de USA tot ons komt heeft het in zich. Adolf Hitler had er zeer groot profijt van, onze huidige fascisten idem dito. Waardevrije wetenschap, vrij van waarden, maar in het geheel niet waardeloos. Ze staat in dienst van ideologische opvattingen, ze kan rekenen op politieke en financiële ondersteuning. Ze blijkt het meest ideale middel om te manipuleren. Ook hier weer opmerkelijk, slachtoffers van een sociaal-economische toestand worden wederom tot slachtoffer, in verlichte contreien tot cliënt, gemaakt. Instemmend wordt geknikt door fascisten.


 

 


Zie je wel, geen tekort aan grijze cellen hebben ze. Ze weten alleen niet hoe ze te gebruiken en te stimuleren. Een levenslang proces is dat. Zelf denken ze slim te zijn en links, deze onnozelen van geest. Het zal toch niet waar zijn, komen de huidige fascisten van links? Met de vernauwende blik die internet geeft zou je het bijna gaan denken. Hier wordt in ieder geval een schoolvoorbeeld gegeven.

Dit soort berichten sluiten overigens naadloos aan bij deze van, om maar snel een voorbeeld te noemen, Elma Drayer in de Volkskrant: Met dwaallichten ga je niet in gesprek. “Indrukwekkend” zegt ze, “dat is het woord. Deze week hield de Britse premier David Cameron een speech te Birmingham waarin hij het vijfjarenplan ontvouwde dat hij in gang wil zetten in de strijd tegen islamistisch extremisme.” 

Kansuke Yamamoto (1955)

Moet ik het verder uitleggen? Hopelijk niet. U bent toch niet dom, niet achterlijk? En zeker geen fascist…

Wist u dat Nederlanders gemiddeld genomen tot de grootste ter wereld behoren? Gemiddeld zullen de bijbehorende koppen ook groter zijn en wie weet ook die hersenmassa. Spijtig voor vrouwen, ze hebben minder hersenmassa dan mannen, maar dat wist u al, en dus navenant ook minder grijze cellen. Zijn ze daarom wat trager van begrip?

Hoeveel procent van onze hersenen gebruiken we effectief? 10% of is het meer? 

 
Foto’s: © Kansuke Yamamotobron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.