Lekker en normaal blond…

Gratie
Weer even m’n rondje gemaakt op de onvolprezen Hootsuite. Je ziet dan tweets die je niet mag zien en toch openbaar zijn. Zoals deze van bedrieger Riethof:


 


Nederland ons Vaderland, nooit eerder van gehoord. Meteen wordt duidelijk dat Riethof de taal spreekt van Sjaakie, de alledaagse Bataafse, dat hij haar begrijpt en steunt. Het is de taal die op die pagina gesproken wordt, recht voor z’n raap. Hou het gewoon Hollands! 14 redenen om een Nederlands meisje te daten, valt er te lezen. Lees i.p.v. Nederlands wel even Bataafs, anders wordt het verwarrend.

Zijn Bataven racistisch? Hoe is het dan mogelijk dat ze zo goed handel konden drijven? Riethof vergist zich, Bataven bezitten de gave tot oordelen. Eeuwenlange ervaring buitengaats is opgeslagen in hun genen. Ook bij Riethof. Een hart van goud heeft die Sjaakie en ze is zo goed voor de kindertjes kon hij daarom stellen.

Sjaakie heeft veel met deze meiden en vrouwen gemeen. Blank van buiten en van binnen. Woest aantrekkelijk, zegt een Bataaf in zo’n geval… Riethof blijkt er niet ongevoelig voor.


Nederland ons Vaderland
30 juli om 15:00
Hou het gewoon lekker Hollands! 14 redenen om een Nederlands meisje te daten.

 


14 Redenen om een Nederlands meisje te daten
Ze is gewend de rekening te delen.

 


Racistisch? De waarheid mag toch wel gezegd worden? Nou dan. Ze hebben een eigen mening en daar blijf je met je kippenpoten vanaf, zou Riethof zeggen. Doe jij je ding, zei hij tegen Sjaakie. Alsof ze op zijn  toestemming gewacht had brak ze vervolgens los. Of ze nu door hem getroost wordt nu haar grote vriend de zanger haar verlaten heeft? 

Met buitenlandse meiden, zeker met meiden met roots in de islam is dat anders. Daar hoeven we het niet over te hebben. Een christen, gelovig of niet, met een moslima op één kussen, daar slaapt de duivel tussen. Was vroeger ook al met die Roomse meiden, dat kan niet goed gaan. 

Uiteraard is Sjaakie blond, zwart is verdacht, niet echt Bataafs, dat leerden vroeger de kindertjes al heel jong valt op diezelfde pagina te lezen:


Nederland ons Vaderland
31 juli om 18:58
Uit de oud-Hollandse prentenboeken! De 10 kleine nikkertjes!

 


‪#‎Like‬ als jouw land er ook aan onderdoor gaat! ‪#‎StopImmigratie‬


Christelijke kindertjes, onbevangen en reine kindertjes, kindertjes die met waarden en normen opgroeiden. Onze grote Pim verklaarde dan ook wit op zwart:


Wees er van overtuigd dat  Blondemevrouw, de incarnatie van dè Bataafse Blonde, geheel volgens die geldende waarden is grootgebracht. Daarom heeft ze een scherp oog voor het gevaar dat islam heet. Ze is echt blond, in tegenstelling tot haar gevierd Leider. Wat zwart is moet zwart blijven, staat in kleur op die pagina:

 
Nee, Wilders kunnen we niet meer serieus nemen. Of heeft hij lering getrokken uit de levenslessen van Adolf? Die roemde ook het blonde nordische ras, maar was zelf zwartharig, had wel blauwe ogen als die Zwarte Piet hierboven. Zelfs dat kan Wilders niet zeggen. 

Sjaakie, Huib en Blondemevrouw dan maar? Ook niet… Mensen die anderen selecteren op hun uiterlijk, hun gewoontes en klederdracht, die afgaan op roddel, leugens en smaad en er van harte aan meedoen mag je niet serieus nemen. Daar kun je beter met een grote boog omheen lopen. Als ze je lastig vallen en besmeuren even vastleggen dat spul. De beste wijze om hypocriete figuren aan de kaak te stellen.

En wat denkt u hiervan?


Nederland ons Vaderland
15 april ·
Prinses Beatrix geniet na bijna 35 jaar regeren, over de lage landen, van haar vrije tijd!

 

 
Toeval? Vier jaar geleden poseerde de toenmalige voorzitter Udo Voigt van de NPD op een verkiezingsaffiche op een vergelijkbare wijze als Beatrix hier. Eronder stond: “Gas geben”.
Uitgelichte foto: bron

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.