Doodsbedreiging…

Ospedale delle Bambole, Roma
Juist, in 2012 heb ik aangifte gedaan vanwege doodsbedreigingen door Herman F. Voor mij is vooral relevant wie de smaad, laster en bedreigingen van deze man richting Tibaert overnamen, wie deze lieden wederom steunden, terwijl ze op de hoogte waren van de gepleegde wandaden en misdrijven. Voorts wie alles in het werk stelden om bewijslast te doen verdwijnen. Verder, wie mijn familie in die hetze betrokken en er smaad en laster over verspreidden.  Nadrukkelijk wil ik erop wijzen dat werkelijk niemand ooit teruggekomen is op al die valselijke beschuldigingen. Integendeel zelfs, ze deden aangifte. Het lijkt onvoorstelbaar, maar het is de oogst van wat ik op internet toon en dat is zogezegd mijn misdaad. Deze lieden voelen zich kennelijk in hun vrijheid aangetast om anderen, die hen niet welgevallig zijn en/of hen in al hun naaktheid en minderwaardig gedrag laten zien, onder de grond te mogen schoffelen. Dat ik dergelijke praktijken als fascistisch kwalificeer schijnt ook niet te mogen.

Frappant is voor mij verder dat mensen die door het leven wensen te gaan als links, sociaal voelend en wat niet al, uiteindelijk dezelfde praktijken beoefenen, feitelijk nog van ernstigere aard, als bijvoorbeeld deze Herman, die zich niet laat voorstaan op al die fraaie eigenschappen. 

Al bij al, in Batavenland blijkt de voedingsbodem voor fascisme zeer gunstig. Voor mij geen verrassing.


Aanhang:

In die TL viel bovenstaand screenshot te zien en dit, oorspronkelijk eentje van “Marion Carcas“:


 


Tot zover, voorlopig…
Afbeelding: Rome – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.