In alle rust…

Chinese muur
Soms komt regelrechte woede bij me omhoog. Dat is dan niet bepaald het moment om een stukje te schrijven. Dat is nu het geval. Door het plaatsen van een paar hyperlinks op het vorige bericht kwam ik een longtweet tegen van april vorig jaar. Anderhalf jaar lang kreeg ik al vuilnis over me heen met passieve en actieve ondersteuning van André de Raaij, christen-anarchist, redacteur van Krapuul (oorspronkelijk opgezet om Wilders van repliek te dienen), die je nooit zult horen over fascisme. Hij weet dit te melden, aantoonbaar aan mij gericht: “De echtgenote van een actief aanrander kan nooit geheel onwetend zijn van zijn praktijken #pooieren”.

Dit heerschap heeft kennis gemaakt met m’n vrouw. Het schandaal van deze tweet is verder dat hij zich op hetzelfde ogenblik ook indirect wendde tot Eveline van Donkelaar, een vrouw die niets te dol was om mij te beschadigen en die eveneens kennis heeft gemaakt met m’n vrouw. Dan is er nog der Dritte im Bunde, Christina, vriendin van André, waarbij mijn vrouw en ik gelogeerd hebben. Ze had vertrouwelijke “informatie” over mij ontvangen van Eveline al voor onze ontmoeting. Net als André wist ze ook meer over ons aller Sjaakie, zeer geliefd bij Krapuul.
 
“Durf je nog te komen?” (Christina) en “Jou moet ik straks nog spreken.” (André)… Waar slaan die zinnen op?
 
Pooieren, zegt die man. Zijn vrouw kan niet geheel onwetend zijn. André betrekt willens en wetens mijn vrouw in een of ander vies spelletje, dat ik nog steeds niet volledig helder heb. Christina wel, moet ik aannemen. Eerlijk gezegd, van dergelijke grappen word ik kotsmisselijk. 
 
In alle rust ga ik hier nog eens over nadenken. Pooiers, aanranden. Had ik in Amsterdam werkelijk met Krapuul te maken of met bekrompen burgerlijke geesten die zich graag sociaal voordoen? Of… Een vuile, vieze smeerlap, die André? Niet onmogelijk.

 

Nog wat toelichting en deze tweet met link, de dolkstoot. Aan het woord de man die weet heeft van de pooier, de vrouw van de pooier, de aanrander, de antisemiet…:

 

VanOverNaar Apr 22, 10:02pm via web
@Foaroan @GaviMensch <—- Stuurde een link rond naar deze uiteraard onzinnige smeerlapperij tibaert.com/2014/04/21/ste…Hier vereend met levende leugendetectoren. Waanzin? Ja…
 
Update januari 2018


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: kllykl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.