Domheid om van te genieten

dezakiSpeciaal opgedragen aan haar trouwe makker Huib Riethof, materiaal afkomstig van een van de RT accounts van Sjaakie. Sjaakie is eerlijk en spreekt de waarheid, zegt Huib…

Al dat spul moest en zou weg. Een aantal mensen kwam in verlegenheid. Die Riethof met z’n verzonnen bewijs, we horen er niets meer over, maar vooral het Krapuul clubje. Ooit hadden ze iets te melden gehad over Demmink en pedofilie. Daarna werd het stil, doodstil. 

Het moet hen overdonderd hebben wat toen gebeurde. Sjaakie, hun Sjaakie viel in de armen van het PVV schorem. Dat kon en mocht niet waar zijn. Een haatoma schoot te hulp. En, o ja, er was nog een account @Kutje13. Die ging bijzondere diensten bewijzen voor de grote uitdaging waarvoor Krapuul nu stond. Die ouwe gek uit Maastricht moest immers de mond gesnoerd worden.

Twee jaar geleden. Veel is verdwenen, maar de screenshots zijn er nog… 

BIJLAGE – JACQUELINE WOUTERS: #FONSSSSCAF

 

schermafdruk-2016-09-22-22-03-15

Waarom vroeg me nooit iemand wat van die kleuters die uitgevaren waren om de strijd met Wilders aan te gaan? Precies, omdat het onbenullen zijn, echte Bataven met een grote bek maar niet bij machte Wahrheit van Dichtung te onderscheiden. Hun adagium, en uiteraard dat van hun tegenstrevers, is wat niet waar mag zijn is niet waar. De waarheid wordt dan ausgeblendet. Typisch Machwerk van fascisten.

Sjaakie lieten ze verzuipen, zo leek het.

schermafdruk-2016-09-22-22-02-22
screenshots juni 2013

Echter, ze wisten niet hoe haar te redden totdat de verlossende engel kwam, die alle bewijslast deed verdwijnen. Dachten ze. 

Met Sjaakie hebben ze vrede gesloten, schijnt, de haatoma is weggekropen in haar hol en Riethof staat als trouwe kameraad van vrouwen in problemen weer Sjaakie tot dienst. Zo gaat dat bij die lui. Het verleden wordt verdonkeremaand en vooruit met de kluit. Een miserabel zooitje, kortom. Pallywood… 

Sjaakie laat zich echter niet meer van de wijs brengen. Haar trouwe kameraden zitten bij de PVV, weet ze. Ze gold een beetje als de Marianne van Krapuul, zo onbenullig zijn die Amsterdammertjes wel, nu wordt ze geadoreerd alsof ze Marine in persoon is. Sjaakie is gelukkig en ze weet, met Wilders aan het roer verdwijnt Demmink achter slot en grendel. Dan is haar levenstaak verricht.

En Krapuul?

Niet meer het vermelden waard, ware het niet dat zij zich nog steeds moeten verantwoorden vanwege hun wandaden jegens Tibaert. 
 
Uitgelicht gif: bron

Een gedachte over “Domheid om van te genieten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.