Een mooi voorbeeld…

Verboden…… van hetgeen ik beweerde: tot hier en niet verder.Wie neemt de moeite om uit te zoeken wie @MikoFlohr en @HuubBellemakers zijn, wat ze in de loop van de tijd beweerd hebben? Tibaert, mijn persoontje dus, houdt zich hier verre van. De boodschapper in dit geval is iemand die veronderstelt dat ik nooit de waarheid spreek. Liegt hij, of lieg ik? Waar heeft hij dat inzicht vandaan? Voor mij is dat wel makkelijk na te gaan. Z’n Krapuul kameraden hebben hem het ingefluisterd, mag ik veronderstellen. Nooit heeft de man verder de moeite genomen bij mij te informeren, hij dacht het kennelijk te weten.

Die Pyt is geen uitzondering, eerder regel. Ons kent ons. Dat maakt dat hele gedoe op die o zo sociale media daarom ook zo treurig en tot een voor buitenstaanders onontwarbare kluwen. Weer blijkt dat mijn optie de enige juiste was en is, laten zien wat ze over je te vertellen hebben, al is het nog zo schunnig. Voor mezelf kan ik instaan en voor justitie valt het bewijsmateriaal in te zien. Mijn hoofddoel, aantonen wat fascisme is en hoe fascisten te werk gaan, verlies ik hierbij niet uit het oog.

Niet verwonderlijk, maar dat wist u al, dat uit twee circuits op Twitter alles in het werk werd gesteld om mijn spullen van internet te doen verdwijnen. De eer dat min of meer gepresteerd te hebben komt de huidige chief-editor, zoals ze zich noemt, van de site Krapuul toe. Juist om deze vorm van censuur maakte haar vriendenkringetje zich niet druk. Integendeel zelfs, alles moest “weggejorist” worden, verkondigde iemand die een half jaartje wethouder mocht zijn. Een treurig geval van zelfoverschatting, die man, hij teert er nog steeds op. 

Krapuul moest verboden worden volgens twee lieden, waarvan een van de twee een laflinkse dweil is, aldus Pyt. Pyt beweert nog veel meer. Steeds als op de persoon gespeeld kan worden, zijn dit slag mensen klaarwakker. Hij besteed een heel bericht aan het geval Jan Roos. De kwalificaties zijn ook hier weer niet van de lucht. Voor mij is het significant, dat deze “libertarische socialist” en “anti-EU” man volledig de clou mist en komt met een vergelijking die mank gaat: “Jan Roos bedreigt kinderen en doet een Jules Croisetje”. 

Best wil ik van dat stukje spaanhout maken, bijeengeschraapt van Twitter berichten en voorzien van de voor hem kennelijk onontbeerlijke overdrijvingen waarin juist die Jan cs uitblinken. Dat maakt het geheel sappig om te lezen, maar er blijkt weer eens te meer uit dat deze “fascistenwatcher” weinig of niets begrepen heeft van fascisme. Hij staat daarin niet alleen, het geldt ook voor de Geest van Krapuul, u weet wel, de geest die achter elke boom een nazi ontwaard. Je zou dit soort mensen bijna het lot gunnen van de vervolgenden van het nazi-regime. 

Nee, die dans waren ze beslist ontsprongen. Als fascisme hen te na komt ontkennen ze het doodeenvoudig en passen zich aan de groepsmoraal aan. Dat zouden ze toen ook gedaan hebben. Nee, ik lieg niet, ik vertel geen sprookjes, ik weet waarover ik spreek… Ook als het over justitie en aangiftes gaat. Daarover een volgend maal.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.