Kinderliefde van Grote Leiders…

Willy Fleckhaus
schermafdruk-2015-12-29-14-52-55Een vorm van pedofilie, ongetwijfeld. Een perverse, een diep-christelijke: “Laat de kinderen tot mij komen.” Wie de kinderen heeft, heeft de toekomst. In meerderheid zullen ze volgen, trouw, gelovig, gehoorzaam. En zij op hun beurt zullen de geopenbaarde boodschap weer aan hun kinderen doorgeven. Weinigen afvalligen zullen eraan weten te ontsnappen, zich vrij weten te maken. Zij zullen onbeschermd, verstoten uit de gemeenschap verder moeten.

In Roomse kring werkte dit mechanisme eeuwenlang. Daaruit trokken fascisten en stalinisten hun les.  Ook die dat het volk niet zonder religie kan. Voor Ersatz werd gezorgd. Voor de kindertjes volgden inwijdingsriten. Of ze deze ook zo letterlijk namen als vaak de patertjes en de nonnen deden weet ik niet, maar ook die pedagogen waren zeker niets menselijks vreemd. 

Waarom pedo? Heel eenvoudig, wie wil dat zijn kind betast of zelfs misbruikt wordt? Je denkt niemand en toch gebeurt het op allerhande manieren. Denk eens aan de reclame. Wat te denken van mensen die daar blind voor zijn, zelfs hun peuter laten afsabbelen door iemand als Wilders? Dat was mijn credo een drietal jaar geleden, mede in het licht van de losgebroken pedofielhetze waarop fascisten en neo-nazi’s gretig insprongen of entameerden. 


bron

Demmink werd in dit land een begrip, het thema voor de strijd tegen pedofielen, niet de RK kerk. Zeer begrijpelijk, de Roomsen als christenen waren nodig voor de campagne tegen de aanbidders van, zoals het ging heten, een pedofiel. Die moslims moesten weggezet kunnen worden als onmensen, verkrachters en barbaren. De wandaden van de RK kerk werden met de mantel der liefde bedekt. Martijn, waar ik overigens nog nooit van gehoord had, werd het doelwit van gepeupel en fascisten.

En zie welk bericht gisteren binnenkwam… Och wat waren ze indertijd ontstemd die fascisten en lasteraars. Hun Groot Leider, een pedofiel? En wat was hun Leider ontstemd toen kinderen zijn uitspraken herhaalde. Een “journalist” op TPO.nl wrong zich toen in allerlei kronkels om dit misbruik en deze indoctrinatie van kinderen aan de kaak te stellen. Geen woord over Wilders, het “vijanddenken” kwam van zijn bestrijders, zo wist Hans van Willigenburg te melden:


“Kortom, als één groep zich onveranderd en angstvallig vasthoudt aan een ingeblikt beeld van het kwade, geobsedeerd is door een kracht of fantoom die koste wat kost buiten de deur moet worden gehouden, dan zijn het de foeiroepers van Tegenstemwijzer.nl wel: de ongekroonde keizers van het vijanddenken.”Hier nogmaals Tuig, dat is het…


Hoe dan ook, kinderen zijn tot lievelingsobject geworden in onze o zo humane maatschappij, onderworpen aan selectie vanaf de geboorte en zelfs ervoor, worden met producten overgoten uit de door ons geschapen overvloed en tot koopwaar gepromoveerd, het hoogst denkbare op een vrije kapitalistische markt. Nooit zullen ze beseffen wat werkelijke vrijheid betekent. De ideale consument kortom. 
Uitgelichte afbeelding: bron – Foto kinderen: Joods Actueel – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.