Lekker dicht bij huis…

Ksyusha Egorova


 

schermafdruk-2016-09-24-16-20-28
Zo gaan nu fascisten te werk…

Als je een beetje Twitter volgt en de reguliere nieuwsbronnen links laat liggen krijg je een bijzondere kijk op de wereld. Het zionisme is schuld, de zwarten zijn ons ongeluk en de moslims prediken de pedofiele gemeenschap. De brengers van dergelijke onheilstijdingen mixen van alles en nog wat door elkaar en in het aldus gevonden resultaat geloven ze stellig, lijkt het. De boodschap die ze vervolgens verkondigen luidt, wat zijn we toch goed, wat zijn we toch dapper dat we dit alles aan het licht brengen. Kortom, we moeten hen zien als bijzondere en boven elke verdenking staande personen.

In Batavenland zijn het Wilders en Bosma die met hun collaborateurs dit handwerk verrichten. Prachtige resultaten levert het op. De filosemieten Wilders en Bosma zij aan zij met iemand die onder veel meer dit beweert:

 

The Zionists ‘reliable’ hair~brained cohorts, are simply high~functioning animals, who began refusing to ‘blame’ themselves in infancy, when they also became ‘addicted’ to a hit of dopamine, ‘ingraining’ a hypercompetitive streak down the centre of their primitive brain and ‘arresting’ it in an alloplastic defence~mechanism, which over~time perverts rather than ‘matures responsibly,’ which results in them atypically becoming an opportunistic or systematic sex ‘offender.’
 
All of which is borne of the narcissist or even~more primitive megalomaniac’s ‘failed’ ridiculously~grandiose ambitions, which were due to their pedophile~state~groomed ‘delusions’ that they were going to grow up to be a superstar, rather than a responsible adult ‘helping’ make the world a better place, instead~of becoming a mindless consumer who ‘expects’ the world to do ‘them’ a favour ‘and’ to become successful ‘without’ putting~in the work. So self~defeatist sex~offenders who ‘suffer’ from their delusions, due to ‘reality’ being ‘independent’ of wishful~thinker, are ripe to them become nothing~more than ‘extensions’ of the Zionists agenda and who destroy what’s left of their life and your’s, if you let them, because they degenerate into becoming ‘consumed’ by hatred.
De auteur schaart zich met instemming achter Bosma als deze Freek de Jonge op het matje denkt te roepen. Let erop hoe Bosma in deze videoboodschap zijn kwalificaties doseert in een entourage die gezag uitstraalt. Dat hij de geschiedenis verkracht en dat hij in alle talen zwijgt wat zijn soortgenoten aan wandaden hebben verricht, hier en daar, wat zijn aanhangers durven te beweren, etc. etc. spreekt haast vanzelf. Dat is fascisten nu eenmaal eigen. De video:De propagandistische peptalk van Bosma is inmiddels een grijs gedraaide plaat. Bloed aan je handen, medeschuldig… Ziet u een contradictie met deze plaatjes? Ik niet. Ze zijn van de auteur van bovenstaand citaat, althans ze komen van hetzelfde weblog. Het verbaast me niet. U wel? Dan begrijpt u nog steeds niet hoe fascisme werkt. Bosma  en Wilders wel. Laten we maar lekker dicht bij huis blijven en eerst deze zwendelaars aanpakken, die als ware lijkenpikkers te werk gaan. 


ps
Anonymus Cheryl P heeft z’n weblog verwijderd…

schermafdruk-2016-09-24-16-21-19


Uitgelichte foto: Ksyusha Egorova – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.