Zeg het maar…

Kees van Dongen 


Deze montage gaf ik al eens eerder door onder “histories” op het inmiddels opgeheven weblog bij Opera. Die daar weergegeven montages hadden te maken met mijn leven en ervaringen om te laten zien dat ik werkelijk bestond. Daaraan werd getwijfeld, ook aan mijn identiteit en die van anderen. 

De poppenkast bij de NRC werd naadloos overgenomen via PVV gajes door een stelletje rond de site Krapuul waarbij een regelrecht uit de Bataafse klei getrokken vrouw haar diensten aanbood. Haar weerzin, om niet te zeggen haat, tegen Maastricht en Maastrichtenaren kon ze zo via deze weg botvieren. 

Alles viel terug te lezen dankzij mijn weblogs. Het werd een les in fascisme komende uit de hoek van mensen die opgestaan waren om Wilders te bestrijden en zelf verstrikt raakten in laster, smaad, leugens, bedreigingen en censuur. Alles geheel in de lijn met hoe fascisten te werk gaan. Die weblogs moesten weg en dat lukte wonderwel door een opzetje. 

Het opmerkelijke aan deze zaak is dat het begin werd ingeluid door het blokken van iemand op Twitter, die Ed van Thijn door het slijk haalde. Bij de nitwits ging het later heten dat ik zelfs Van Thijn misbruikte voor een hetze tegen die zelfbenoemde rechtschapen lieden. Het ontkennen, het wegkijken en verdraaien is het kunstje dat ze steeds weer flikken. Geen enkel respect tonen ze, van twijfel zijn ze gevrijwaard en ze weten, qui s’excuse s’accuse. Die waardigheid kunnen ze niet opbrengen. 


Steeds weer zie ik andere verbanden. Door het onderwerp schoot me een pasfoto te binnen van een “zigeunermeisje”, ze werd later mijn vrouw en door het slijk gehaald door al die nette Bataafse zielen van links en rechts. Daar is geen enkel excuus voor. Het is de weg om mensen tot zwijgen te brengen, ze te vernietigen.  

Van al deze zaken zijn de lieden die me proberen onder te brengen bij de pedofiele scène, mij als alcoholist en pathologisch leugenaar afschilderen, dement en het leven niet waard, volledig op de hoogte. Ook Ina Dijstelberge, eigenaar van de site Krapuul.


Mevrouw Dijstelberge, u wordt gekarakteriseerd door een wederzijdse kennis als een sterke vrouw. Ik reken erop dat u alles in het werk zult stellen om de door uw handelwijze verdwenen weblogs weer te doen terughalen. Uw geloofwaardigheid staat op het spel. Ik neem aan dat u die ter harte gaat. Uitgelichte afbeelding: Kees van Dongen – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.