De Bataafse geest in woord en beeld…

Auteurs
schermafdruk-2016-09-26-02-54-02

President Lyndon B. Johnson at the Vatican with Pope Paul VI, 1967 – bron


Erg zeg, die knul zijn bestaan wordt vernietigd, zijn toekomst ontnomen. Hij heeft recht op een jeugdzonde. Nee, het gaat niet over de eeuwige Marokkaantjes, die wel wat eens schreeuwen. Hebben ze, aangepast als al zijn, van die Bataafjes geleerd. Ja, ze passen zich snel aan. Marokkaantjes hebben echter geen rechten, volwassene Bataven wel, dus ook recht op een jeugdzonde met 20.

Hey, ik weet een goede plek voor al die vluchtelingen: in kampen met gaskamers. Beter dan dat al die makakken hierheen komen.

Aldus een 20 jarige metrobestuurder uit Rotterdam, gay en lid van de VVD/JOVD, zoals hij zelf beweert. Houdt van katten, computers, TV, gezelligheid en zijn vriend. In die volgorde dus.

Zijn toekomst staat nu op het spel, lees ik bij de Bataafse media. Wat een schande. Merkwaardig, je hoort die lui nooit als het over mensen gaat, die niet tot het Bataafse ras horen, al zijn ze nog zo goed aangepast aan de hier heersende zeden en vrijheid van meningsuiting. Zie weer die Marokkaantjes.

Op de allereerste plaats is die homo, flikker dus in zijn taal, een kattenliefhebber. Vorig jaar viel een horde Bataven heen over een vrouw. Er was iets met een kat, er was zelfs een videofilmpje te zien. Het is weg. Op een Tumblr account werd melding gemaakt van de uitgesproken Bataafse reacties op die verdwenen “katten video”. De berichten verschenen ook via FB en Twitter. De account is opgeheven. De reden is me niet bekend.

Zoekend bij die bewuste FB account levert een alleraardigst resultaat op. Laisse-moi…

Wat zijn mensen toch sukkels. Die apen vallen te benijden vanwege hun vrijheid of zie ik dat verkeerd?

De kattenliefde bij Bataven is groot, voeger ook. Kattenmeppers waren zeer geliefd. Het was een onderdeel van hun cultuur, net als nu nog steeds Zwarte Piet. Met apen konden ze niets, die waren hun te slim af. Ze worden gelukkig nu uitgeroeid omdat hun autootje ook voedsel moet hebben. Daar wordt voor gezorgd in hun vroeger Ons Indië op Borneo… De wraak van de Bataaf smaakt zoet.


Racisten uit de kast · 24 oktober

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: