De Bataafse geest in woord en beeld…

President Lyndon B. Johnson at the Vatican with Pope Paul VI (1967)
Erg zeg, die knul zijn bestaan wordt vernietigd, zijn toekomst ontnomen. Hij heeft recht op een jeugdzonde. Nee, het gaat niet over de eeuwige Marokkaantjes, die wel eens wat schreeuwen. Hebben ze, aangepast als al zijn, van die Bataafjes geleerd. Ja, ze passen zich snel aan. Marokkaantjes hebben echter geen rechten, volwassene Bataven wel, dus ook recht op een jeugdzonde met 20.


Hey, ik weet een goede plek voor al die vluchtelingen: in kampen met gaskamers. Beter dan dat al die makakken hierheen komen.Aldus een 20 jarige metrobestuurder uit Rotterdam, gay en lid van de VVD/JOVD, zoals hij zelf beweert. Houdt van katten, computers, TV, gezelligheid en zijn vriend. In die volgorde dus.

Zijn toekomst staat nu op het spel, lees ik bij de Bataafse media. Wat een schande. Merkwaardig, je hoort die lui nooit als het over mensen gaat, die niet tot het Bataafse ras horen, al zijn ze nog zo goed aangepast aan de hier heersende zeden en vrijheid van meningsuiting. Zie weer die Marokkaantjes.

Op de allereerste plaats is die homo, flikker dus in zijn taal, een kattenliefhebber. Vorig jaar viel een horde Bataven heen over een vrouw. Er was iets met een kat, er was zelfs een videofilmpje te zien. Het is weg. Op een Tumblr account werd melding gemaakt van de uitgesproken Bataafse reacties op die verdwenen “katten video”. De berichten verschenen ook via FB en Twitter. De account is opgeheven. De reden is me niet bekend.

Zoekend bij die bewuste FB account levert een alleraardigst resultaat op. Laisse-moi…

schermafdruk-2016-09-26-03-22-25
APRENDAN COJONEEEEE!!

Wat zijn mensen toch sukkels. Die apen vallen te benijden vanwege hun vrijheid of zie ik dat verkeerd?

De kattenliefde bij Bataven heeft een lange traditie. Kattenmeppen was een onderdeel van hun cultuur, net als nu nog steeds Zwarte Piet. Met apen konden ze niets, die waren hun te slim af. Ze worden gelukkig nu uitgeroeid omdat hun autootje ook voedsel nodig heeft. Daar wordt voor gezorgd in hun vroeger Ons Indië op Borneo. De wraak van de Bataaf smaakt wrang, maar zijn humor blijft ongeremd. Kijk maar…

Racisten uit de kast · 24 oktober
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.