Eindelijk…

James Ensor: De Dood en de maskes (1897)
Al meer dan een half jaar wachten we, Jacques Smits, ik en anderen, op de zitting van de meervoudige kamer in de zaak door ons aangespannen tegen een inwoner van Oss. Vandaag kreeg Jacques antwoord op zijn vraag wanneer?


Op 15 oktober 2015 zal de Pro-formazitting Meervoudige Kamer tegen verdachte gaan plaatsvinden.Zie verder:

Dossier Herman Falkenstein.

Nog dit. De geliefde drsYell, anoniem strijder tegen alle onrecht op Twitter meldt:
Tegen alle onrecht? Nee, dat is een grove misrekening. Hij is gelauwerd door de krapuultjes van Kapuul en dat weet hij te honoreren. Door hem ben ik dan ook geblockt. Ik wil er hem fijntjes op attent maken dat de hele affaire Falkenstein nauw verweven is op een hoogst merkwaardige wijze met de site Krapuul en haar huidige eigenaar en hoofdredacteur Ina Dijstelberge. Waarvan akte. Ook, en dat is me pas veel later duidelijk geworden, dat ik de enige ben die indertijd aangifte heeft gedaan wegens doodsbedreigingen. 

Met het schema vriend-vijand schieten we geen donder op. Er zijn vele “vijanden” die je eerder kunt vertrouwen dan “vrienden”. Wees daarvan overtuigd.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.