Je hebt ze gedaan…

Palestina (1920)
British machine gun crew guarding Jaffa gate in Jerusalem. The gun is mounted on a converted Model T chassis.VOORAF

Uiterst infaam is het iemand zonder een enkel argument aan te dragen of feiten te benoemen te beschuldigen van antisemitisme. Een dergelijke beschuldiging wordt veelal geuit als wapen om iemand buiten de civiele maatschappij te plaatsen. Vandaar dat ik veel zwaarder til aan uitspraken van André de Raaij over mij als zijnde antisemiet dan aan het onderstaande van ene Patrick die nauwelijks weet heeft waarover hij praat. Bij De Raaij, bekend onder Arnold vd Kluft op de site Krapuul, dekt op generlei wijze de vlag de lading. Nergens geeft hij weer waarop zijn oordeel stoelt, dat is op zich al misdadig.

Antisemitisme is een van de vele kwalificaties die hij me toedicht, pooier (“zijn vrouw moet er vanaf weten” zei dit schunnig heerschap zelfs) een ander. Het verdraaien van (mijn) woorden: “omdat ik bezwaar had tegen het gebruik van het woord kutje ben ik nou een fascist” zegt de man doodleuk. Het bewust verkeerd citeren enz. is z’n handelsmerk. O ja, hij rook dat ik in dienst van de AIVD was. Zijn oordelen over mij baseren op laster en smaad aan mijn adres, die al jaren links en rechts rondwaren op internet.

Kunt u nagaan hoe betrouwbaar dit figuur is. Bij mij valt nog gelukkig alles na te lezen, nou ja, alles. Een gedeelte van de belastende stof is helaas, mede door zijn toedoen, verdwenen. Is het hier een openbare inrichting, riep ie uit, n.a.v. een van die verdwenen stukjes. Bij een ander, hier moet ie wel stomdronken zijn geweest. André de Raaij, Arnold, Bommelding Kluftje, onthou die namen. Noemt zich anarchist, verfoeit de politie en stapte afgelopen jaar ongegeneerd naar het bureau om aangifte tegen Tibaert te doen. Een dik dossier heeft hij er gedeponeerd en hij spoort anderen aan hetzelfde te doen.

Vrijheid, vrijheid van meningsuiting werkt bij lieden als Wilders en deze man slechts in een richting. Dialoog is hun vreemd en, moet ik aannemen, een samenleving waarin iedereen gehoord kan worden, een gruwel. Lees tegen deze achtergrond zijn berichten, dan komen ze zonder uitzondering in een bepaald daglicht te staan.

Voor wie het nog niet wist, hij runt samen met Dijstelberge, de vrouw die daadwerkelijk zorgde dat mijn weblogs bij Google verdwenen, de site Krapuul en verzorgt er voornamelijk de muzikale noot. Hij geldt in die kring als groot muziekkenner.

februari 2017
Even voorstellen, Patrick van Rijn. Een man die iets beweert waar ik geen genoegen mee neem.
 


 


Het volgende: 


 


Een hoog antisemitisch geluidje… Je hebt ze gedaan… Je SP maatjes…

Alle drie de beweringen zijn onjuist. Als deze meneer het tegendeel kan aantonen publiceer ik het hier. Het merendeel van mijn tweets valt terug te lezen, ter verificatie, op INTERNETARCHIEF-PLUS onder Tibaert, Tibaert-extra en TibGrim.

Krijg ik geen genoegdoening volgt een aanklacht. Met terugwerkende kracht komen na 15 oktober ook al die andere figuren aan bod, die laster, smaad, bedreigingen, valse beschuldigingen over mijn persoon hebben verspreid en valse aangiftes hebben gedaan. 

Een dag later de antwoorden van Patrick van Rijn:Duidelijk dus, geen antwoord op mijn vragen: wat is antisemitisme, waar doe ik antisemitische uitspraken en wat heb ik met de SP van doen?Update februari 2017

ps
Er wordt verwezen naar m’n blog bij Le Monde. Dat bestaat niet meer. De inhoud is naar Outre Meuse overgeheveld.Uitgelicht: bron
Afbeelding: “Die Muskete”, 1907 – bron

Een gedachte over “Je hebt ze gedaan…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.