De PVV criminelen…

Wassily Kandinsky: Transverse line (1923)
Het is een lange lijst van mensen die zichzelf als crimineel wensen te beschouwen. Dat is op zich toch wel zeer opmerkelijk. PVV’ers kennen de criminaliteit van binnenuit zogezegd.

Hier PVV-Almere 18 augustus 2015.

Op de Politieke Markt van 20 augustus 2015 wordt op verzoek van de PVV gesproken over de uitbreiding van de TBS kliniek in de Stripheldenbuurt. De plannen tasten het veiligheidsgevoel van de omwonenden ernstig aan.

De plannen tasten het veiligheidsgevoel van de omwonenden ernstig aan. De plannen, hoe zien die plannen eruit? Plannen die het veiligheidsgevoel aantasten? Het veiligheidsgevoel, hoe omschrijf je dat, hoe manipuleer je dat? Ernstig. In welk graad, ernstig t.o.v. waarvan? Het veiligheidsgevoel van de omwonenden. Wie zijn die omwonenden? Binnen welke straal vanaf die kliniek? Met welk recht wordt hier namens omwonenden gesproken? Komen andere omwonenden ook aan bod? Mogen zij hun stem verheffen, mogen zij in discussie?

Zij schreven daarover een brief aan de gemeenteraad en dat was voor PVV raadslid Ramona Aukes aanleiding de kwestie te agenderen.

Zij, wie zijn dat en namens wie spreken ze? Van wie ging het initiatief uit?

“De PVV ziet het sowieso niet zitten dat de TBS kliniek wordt uitgebreid. Regelmatig horen we de horrorverhalen over proefverloven van TBS’ers die gruwelijk mislopen. Als we dan toch opgescheept worden met deze criminelen, dan moet er toch op z’n minst heel goed naar de wensen van de omwonenden geluisterd worden. Ik heb vooralsnog niet het idee dat dat voldoende gebeurt. Daarom heeft de PVV dit op de agenda gezet. Het biedt omwonenden de kans hun zorgen aan de raad en de wethouder kenbaar te maken”.

Ze zien het niet zitten. Een grotere dooddoener is niet denkbaar. Horrorverhalen horen ze, proefverloven die gruwelijk mislopen. Kan het suggestiever?  Opgescheept worden met criminelen. Wanneer ben je een crimineel? In mijn ogen ben je dat als je een hoogzwangere vrouw in elkaar mept, ook als justitie je vrijspreekt. Toch zit zo iemand al sinds jaar en dag namens de bv Wilders in de Tweede Kamer.

Twee weken later een persbericht:

Na fractieberaad heeft de PVV fractie Almere besloten de heer René Eekhuis met onmiddellijke ingang uit de fractie te zetten. Bij controle door de fractievoorzitter is gebleken dat er zonder aanvaardbare verklaring geldsbedragen van de fractie zijn overgemaakt naar een bankrekening van de heer Eekhuis. Eekhuis heeft het totaalbedrag enkele weken later teruggestort. De fractie heeft dan ook uiteindelijk geen financieel verlies geleden.

De heer Eekhuis heeft aangegeven zijn zetel niet aan de PVV terug te geven en als zelfstandig raadslid verder te gaan. De PVV betreurt dit.

Op internet trof ik een lijstje aan van PVV criminaliteit. Als mijn intuïtie mij niet bedriegt is een van de volgende kandidaten voor deze lijst van deze bv Wilders Wilders zelf. Een beweging van criminelen met een criminele leider. Duidelijk toch?

De lijst: Criminele PVV’ers

Ooit speelde iets vergelijkbaars bij mij in de buurt vlakbij de grens met België: 


Uitgelichte afbeelding: Wassily Kandinsky – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.