Echt nieuws

Infrared Dubai: a family portrait of skyscrapers and sand
“De islamitische natte kut en de islamitische stijve lul als oorzaak van “onmenselijk” gedrag”.

Nee, nieuws om in zicht te verwerven vind je niet in de Nederlandse media! Ben je gek zeg! Voor het echte nieuws moet je in de onderbuik-krochten van het internet zijn. We halen het bij David Wood vandaan en komen zo op de Evening Standard en de Daily Mail. En wat halen we uit de internetse onderbuikdarmen en de Britse Yellow Press?

Zegt ene meneer Martien Pennings.

Alweer een lul in dienst van Wilders? Ach, wat dondert het. Ze weten wat de realiteit is, spreken uit eigen ervaring, die met natte kutten en stijve lullen dus. Want zo is het maar net: “CAUTION: The media is NOT a reflection of reality”, waarschuwt deze zegsman het ongeletterde volk.

Onlangs viel het nog te constateren, een van Nederlands meest vooraanstaande journalisten ontdekte de waarheid op het eiland Kos. En op Lesbos. Z’n naam kent u ongetwijfeld al. De berichten van die man volg ik niet, dus hoe hij de zaak precies belazerd heeft kan ik niet navertellen. Had hij ook wat te melden over kutten en lullen? Het is toch de essentie van alles wat met moslims te maken heeft?

Gelooft u Wilders en de zijnen? In dat geval zult u beamen dat het belachelijk is dat deze zeldzaam goede journalist bij krant noch TV werkt: Arnold Karskens dus. Gedoneerd heeft onze zegsman dan ook voor deze reisverslaggever die geen enkele moeite teveel is. Dat kon dan weer  via Joost Niemöller, de meest gezaghebbende van het stel, ook journalist, eentje die boeken heeft gelezen, van links tot rechts. Een man dus, die je geen oor kunt aannaaien met een hoax.

Zo is het maar net: “Terwijl antisemitische vrouwenhater en broekpoeper aan z’n niet ingedaalde ballen zit te krabben, steekt Karskens zijn nek uit.” Spreekster weet overduidelijk meer en die kennis kan alleen op ervaring stoelen. Zou ze zo diep teleurgesteld zijn in de potenties van Breedveld? Toch maar liever Karskens? Vraag het even aan Annabel, Simone, om opnieuw teleurstelling te voorkomen.

O ja, die hoax.
Hebt u ooit meegemaakt dat fascisten en hun lakeien terugkomen op eerder gedane berichten en uitspraken die niet waar bleken te zijn? Ik niet en dat heeft een duidelijke reden, zij spreken de waarheid, de enige… Sterker, ze weten dat ze liegen en bedriegen. Waarom ze dat doen? Wat dacht u? Denk eraan, als zij de macht veroveren is het met de vrijheid gedaan, de vrijheid van meningsuiting en van meningsvorming. Dan kunnen wij vluchten…

Neem vooral kennis van de uitspraken van onze grote fascistische Leider, dan weet u tenminste hoe het ervoor staat met onze vrijheid en hoe u dient te denken volgens de enige waarheid. Hij zet de lijnen uit, die zijn duidelijk zat.


Uitgelichte afbeelding: Infrared Dubai – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.