Gallische haan en een fascistenvriend

The Art Class
bronEen pracht tweetal heb ik op Twitter leren kennen met een groot zwak voor dwaze vrouwen. Ze slikken alles voor zoete koek wat die vrouwen hen voorschotelen. De gevolgen voor hen zijn werkelijk desastreus, zeker wat hun intellectuele integriteit betreft. De schade die ze anderen toebrengen deert hen niet. Ongetwijfeld hebben ze zich aan strafbare feiten schuldig gemaakt, actief door zelf laster, smaad en bedreigingen te verspreiden en passief door deze van derden te ondersteunen en mede te zorgen dat bewijslast van internet verdween. Een sleutelrol bleek bij dit laatste de huidige hoofdredacteur van de site Krapuul te spelen. 

Voor mij blijft het gissen waarom bepaalde personen door hen zo gesteund werden en gesterkt in hun acties van puur fascistische snit richting Tibaert. Nooit heb ik een vraag van dat tweetal ontvangen om nadere toelichting. Van mijn zienswijze en documentatie namen ze wel kennis, bleek overduidelijk uit hun reacties. Ik moet dus aannemen dat zij willens en wetens die fascistische praktijken of wensten te verbloemen, of ze actief wensten te ondersteunen. Gezien de verdere ontwikkeling moet ik welhaast aannemen dat dit laatste het geval is. 

Mijn conclusie, het tweetal heeft zich bij volle verstand schuldig gemaakt aan praktijken die niet anders als fascistisch omschreven kunnen worden. Een faux pas neem ik niemand kwalijk, maar het onverstoorbaar, kennelijk door geen enkele twijfel geplaagd, steeds verder gaan op de eenmaal ingeslagen weg bevestigd mijn oordeel slechts. 

Onderstaand stukje illustreert heel mooi welke personen door hen ondersteund werden (en worden moet ik aannemen). Het verscheen een half jaar na het begin van de affaire “Sjaakie-Eveline”:


zondag 21 april 2013

VOC mentaliteit Gallische haan Tibaert

Gallische haan Tibaert een geïrriteerde, kwaadaardige gek, wrevelig, ziek mens! (schuilnaam filou_extra)

Tibaert die zijn mening propageert door uitlichten van aspecten en beelden die hij zo kiest dat leugens en waarheid door elkaar heen lopen.

De haan het symbool van waakzaamheid revolutie en valse trots we kunnen in het geval van Tibaert beter spreken van achterdocht en mensen tegen elkaar opzetten.

Als een haan zonder kop raast hij door twitter op zoek naar slachtoffers de  gewelddadige handelwijze van deze haan kent geen grenzen.


Stalken irriteren infiltreren elimineren (suspenden) de grootste hobby van een haan op oorlogspad.

Dag en nacht kukelt de valse haan je tl vol met zijn praatjes over allerlei mensen die hij haat zijn obsessie het lastig vallen van vrouwen, blogs over Hitler NSB en anti Joden, oorlog, Islam, anti kerk praatjes en Bach.
De haatpraat lijkt met de dag erger te worden onder aanmoediging van zijn extremistisch gevolg in zijn twitterlijst
Tibaert hanteert de omkeer truc hij is slachtoffer ipv dader, zijn alter ego’s (fake acc), de jaloezie, de stank van het kippen kot de legbatterij doet menigeen walgen.
Voor alles is 1 ding duidelijk het gaat bij Fonske altijd over Alphons Scaf, Tibaert de haatbaard de egotripper van twitter! 
Als U niet luistert naar de kippen scheten die hij laat dan zult u het bezuren en gaat hij ook bij U gluren, U krijgt te maken met het stalk gespuis die hij op U afstuurt hij zal op wraak zinnen, daarna volgt de grote haatlijst van de fascistische haatkabouter Fons Scaf uit Maastricht 
De valse rode haan stuurt elke dag de lijst naar volgers met zijn suspend verzoek de 270 mensen die daar op staan offline te krijgen. Al dat niet lukt volgen de huil, klaag en spam verzoeken aan @support om mensen offline te krijgen.


Het enige waar @Tibaert nog een harde plasser van krijgt is van zichzelf, treiteren en stalken het is maar even dat U het weet.

Labels: , , , ,Een maand na dit bericht van Sjaakie kwam Eveline met haar verjaardagscadeau. Ieder persoon met nog een beetje respect in zijn donder zou toen gezegd hebben tot hier en niet verder, zo niet dat tweetal heren. Wat deze twee vrouwen nog dagelijks te melden hebben treft u aan onder @jacquelinewxxx en @gavimensch en wat ze te melden hadden onder SCREENSHOTS.

Al bij al zijn we nu bijna drie jaar verder. De betreffende lieden ben ik min of meer blijven volgen, niet uit een vorm van masochisme, maar om hen een beetje beter te leren begrijpen. Meer in het algemeen om voor mezelf enige helderheid te verschaffen over mechanismen die kunnen leiden naar een fascistische toestand in dit land. Mijn credo is bekend, onderken de fascist in jezelf, niemand is bij voorbaat immuun. 

Het bolwerk van het tweetal waarover dit bericht gaat is de site Krapuul. Hoe ze tewerk gaan bleek de afgelopen dag weer. Deze aankondiging viel te lezen:
Het oorspronkelijke artikel had ik gelezen en daar wil ik graag op terugkomen. Een beetje in de geest zal dat zijn van een “concrete utopie”. In het door Krapuul doorgegeven bericht wordt op de welbekende SP manier van alles en nog wat door elkaar gehaald en op de grote hoop gegooid met als kop van jut de auteur van dat stuk in de NRC. Geheel in de traditie van Krapuul wordt geen eigen zienswijze geventileerd, daartoe ontbreekt doodeenvoudig het inzicht, om een discussie op gang te brengen. Een debat over dergelijke kwesties kunnen ze niet aan, treurig genoeg. Wat volgt is werkelijk hilarisch. Kijk maar.
André grijpt op de van hem bekende wijze in. Zijn hoofdredacteur moet uit een penibele situatie gered worden. Eerst dus door het zonder commentaar doorgeven van het stuk, vervolgens door haar handen te wassen in onschuld en zowel Flip Vandyke als Lucassen onheus te bejegenen. U weet, Ina is nooit te beroerd om iemand onterecht terecht te wijzen. Omdat het best wel vermakelijk is, hier de betreffende tweets.


10662-schermafdruk2b2015-09-162b05-06-511InaDijstelberge Sep 16, 9:21am
@Leolucassen Klagen bij doorbraak.eu/technoloog-leo… InaDijstelberge Sep 16, 9:25am
@flipvandyke Zou ok fijn zijn als de bron en niet de boodschapper wordt aangesproken @Leolucassen flipvandyke Sep 16, 9:25am
@InaDijstelberge Maar jij neemt het over. @Leolucassen
Leolucassen retweeted

flipvandyke Sep 16, 9:25am
@InaDijstelberge Maar jij neemt het over. @Leolucassen

InaDijstelberge Sep 16, 9:28am
@flipvandyke Het staat in de rubriek bij de buren. Dat betekent niet dat wij daar achter staan. @Leolucassen

@flipvandyke @Leolucassen maar je kunt natuurlijk altijd een tegenreactie schrijven. Dat plaatsen wij ook.

InaDijstelberge Sep 16, 10:01am
@connieace50 vraag het aan de Doorbraak niet aan ons @LeolucassenDit soort toestanden krijg je als het onbenul regeert. Gevaarlijk bij onderwerpen als deze.

En nog wat. Waarom horen we van deze vrouw, die zich feminist en ecoloog waant, zo bitter weinig juist over deze zaken? Ik zal een voorzetje geven…


Islam en vrouwen. Er werden uitspraken gedaan waar een feministe van zou moeten rillen. Toestemming vragen om het huis te verlaten, bijvoorbeeld. 

Petit florilège:

« La femme vertueuse, c’est celle qui obéit à son mari » ou « La femme, elle ne sort de chez elle que par la permission de son mari », déclare Nader Abou Anas, imam d’une mosquée du Bourget.
« La femme toute entière est nudité, elle doit être préservée, respectée, honorée et cachée », assure Rachid Abou Houdeyfa, imam de la mosquée de Brest, qui déclare encore : « La femme vertueuse, c’est celle qui sort de chez elle avec sa pudeur, avec son honneur, avec son hijab ».
« Parmi les causes qui font répandre la fornication, le fait que les femmes aient refusé de mettre un hijab », selon Mehdi Kabir.
« Il n’y a pas une femme qui se parfume, et sort dans la rue pour que les hommes sentent son odeur, sans qu’elle soit considérée auprès de son seigneur comme fornicatrice », affirme Hatim Abou Abdillah, imam d’une mosquée de Maisons-Alfort.

En, er was Femen…


Tja, dat is moeilijkere kost dan die pianiste versus BHL… Zie André in Krapuul.

Ach, nu zou ik bijna de namen vergeten te noemen van dat edele tweetal. André de Raaij (@vanovernaar) en Huib Riethof (@huibree). Maar dat vermoedde u al, veronderstel ik. 

Een dag later…
Zou u met haat kunnen leven, zou u gehaat willen worden? Ik niet, zij wel:

Misschien moeten we hier haar handelwijze uit verklaren. 


Een gedachte over “Gallische haan en een fascistenvriend

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.