Het noemt zich journalist

Victor Brauner
De Bataafse journalist is welbespraakt, zijn vertogen zijn helder en niet voor tweeërlei uitleg vatbaar. Hij geeft een duidelijk beeld van de werkelijkheid zonder ze ons op te dringen, de werkelijkheid is immers zo, we kunnen ze zien als we maar geloof hechten aan het geschetste beeld. Buiten dat beeld is er niets, oorzaak en gevolg vallen volledig samen. Na te denken hoeven we niet meer.

En zo worden we voortdurend bij de les gehouden…
 


 


Wilders zei het vanmiddag nog bij de algemene beschouwingen in de Kamer. Die IS strijders komen gewoon weer terug en lopen vrij rond. Ze bedreigen rechtstreeks ons volk op straat, op kantoor, in winkelcentra. Het duurt niet meer lang of ons volk bestaat niet meer. Zo ongeveer, zei die man dat.


 


Zijn leger van scribenten noteert vlijtig, vult aan, informeert ons over elk detail. Het proces van volksvervanging is begonnen lezen we. Is het einde van het Bataafse ras in zicht? Laten we het hopen.

Deze meneer houdt er een videokanaal op na, veel indringender dan die bij elkaar gekrabbelde teksten. Z’n complete berichtgeving van de afgelopen week. Wilders kan blind vertrouwen op iemand als Ernst. Dankbaar RT hij zijn bericht en met hem velen, zeer velen:


Zo wordt aan ons de waarheid verspreid, effectief, zonder verdere rompslomp. Anderen gaan omzichtiger te werk. Deze Fries bijvoorbeeld. Koppig blijft hij op zoek gaan naar primeurs en zaken die ons onthouden worden en die we beslist moeten weten. Zelfs z’n uiterlijk heeft hij mee, het wekt vertrouwen.

Dit verscheen op de leidinggevende opiniesite van het Nieuwe Realisme, The Post Online, en hij citeert letterlijk de woorden van onze waarzegger. Werkelijk journalistiek die we sinds mensenheugenis niet meer hebben meegemaakt. *


TPO.nl

Wilders: 
COA werkt met geheime lijst asielzoekerscentra

“Ik heb nog een lijst. De lijst van de gemeenten die een AZC dreigen te krijgen. Die lijst is geheim. Het COA hebben wij gevraagd met welke gemeenten ze in gesprek zijn. En die lijst weigeren ze te geven. Het COA wil die lijst onder de pet houden. Wij hebben als PVV de afgelopen dagen alle gemeenten in Nederland gebeld. Wij hebben laten opzoeken met wie het COA aan het praten is omdat we vinden dat de mensen recht hebben om te weten wat er gebeurt. En ook omdat we vinden dat Nederland moet weten hoeveel erger het nog gaat worden.”Gewetensvol noteert Paternotte die lijst voor ons:

van Aalburg tot Zwijndrecht, 119 (honderdnegentien) in totaal.


Mocht u meer willen lezen van Bas, dan kunt u hier terecht: Bas Paternotte

Bas Paternotte (1976, Friesland) is adjunct-hoofdredacteur van ThePostOnline. Eerder werkte hij als parlementair verslaggever voor verschillende media in Den Haag. Paternotte heeft naast Twitter geen hobby’s.


De man heeft overigens al een grote carrière achter de rug en kent de mainstream media van binnenuit. Wat willen we nog meer. Kijk maar, drie jaar geleden is het al:


 


Geblokt heeft ie me ook, vanuit zijn zienswijze volkomen terecht. Lees maar…: Journalist, propagandist, doorgeefluik?

Wordt het u langzamerhand duidelijk hoe de waarheid, de enige geldende, tot ons komt?  

Ik zou het bijna vergeten te vermelden. Het videokanaal van Ernst Lissauer kan ik niet bekijken. De reden waardoor of waarom ken ik niet.*
Achter het “lege” plaatje staat een link naar TPO.nl. Voor mij verboden terrein.


Uitgelichte afbeelding: Victor Brauner – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.