René en criminele PVV akkefietjes

Smash fascism
Laat het rusten Ton. Internet uit. Twitter weg. Lees een boek. Ga aan het werk.

Ton gaat gelukkig verder, dat hoop ik tenminste…
Door een hoax over een vermeende isis-strijder ontdekte ik de TL van Ton Aarts. Ze is verplicht leesvoer voor wie niet beduveld wilt worden. En er vallen “slachtoffers” die meteen gaan blokken zoals dat in kringen van de Wilders fanaten hoort. Ook aan gene zijde komt die mentaliteit voor, maar die mensen zijn tenminste niet met het soort schunnigheden bezig als waar Ton Aarts op duidt. Laten we dat tenminste hopen.

Van de afgelopen week heb ik uit zijn TL wat screenshots gemaakt:
Een behoorlijke databank voor al dit soort spul zou bijzonder nuttig zijn. Gasten als die René Dercksen zouden zich dan nog wel tweemaal bedenken om de zaak zo te flessen. Enfin, voorlopig is er Ton Aarts. Volg die man…Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.