Nog een griet met tieten…

Circus
Annabel Nanninga

Annabel. Wie kent Annabel niet, denkt Annabel… Ze vergist zich als wel vaker, dus even een mooie portretfoto zomaar geplukt van een site waarover ze, als ik me niet vergis,  de scepter zwaait. Ze schrijft er in ieder geval stukjes voor, die de meningsvorming beslist niet ten goede komen. Ze bedriegt de kluit en dat weet ze donders goed, daar mag je gerust vanuit gaan. Haar schrijfels dienen slechts een doel, propaganda. Vandaag was Annabel weer aan het dobberen. Ram tot Ram loop…

De fascisten van de 21ste eeuw hebben hun klassieken goed bestudeerd en lessen getrokken uit hun ervaringen, dat merkt iedereen die z’n ogen en oren openhoudt steeds beter. Ze hebben de wind ook mee dankzij de digitale media. Deze nieuwe communicatievorm blijkt duizend maal effectiever dan die van hun voorouders, die moesten nog de straat op met veel tromgeroffel en knokken voor de goede zaak. Nu kunnen ze in hun luie stoel blijven zitten en zich lekker rond eten. Vrouwen profiteren hier optimaal van, juist vrouwen, die in grotere getale een hang naar fascisme vertonen dan mannen. Een nog zeer onderbelicht thema overigens. Ze roeren zich nu optimaal. Zie Annabel, zij dobbert dus. Zo…


Supertjes-geïntegreerd, deze. Net in Europa en nu al trainen voor de Ram tot Ram loop.

20 september 2015U ziet het, geen informatie over datum en plek waar deze foto genomen is. Dat kan geen toeval zijn, de foto leek haar geschikt om er een bepaalde duiding aan te geven, daarbij inspelend op de volstrekt uit de lucht gegrepen angstgevoelens die Wilders al jaren verspreid en die nu zijn beurt ziet aangekomen het te bewijzen. De leugen en bedrogmachine PVV draait op volle toeren, zeker sinds de instroom van Syrische vluchtelingen. 

Al haar woorden zijn bewust gekozen. Bij de door de Grote Leider geïndoctrineerde meute gaan ze erin als ware het het zoveelste teken dat het einde der tijden is aangebroken. Zelfs op de simpele vraag, waarom hebben moslims niet eerder de daad bij het woord gevoegd, immers, zo wordt beweerd, het staat toch in de koran en die volgen ze slaafs op, krijg je geen antwoord. De massa is blind en wil geloven. Eigenaardig, altijd doen fascisten juist wat ze hun tegenstanders, de door hen geschapen vijand, verwijten. 

Die onmiskenbaar misbruikte foto en wie vallen erop te zien? Studenten in Mexico…

Gisteren las ik in de NRC het volgende:

Internetresearcher Eric Hennekam snapt heel goed dat ik H. ben gaan googelen. “Daar heeft zo iemand het ook naar gemaakt, door zo’n twijfelachtig verhaal over zichzelf te vertellen.”

Mensen realiseren zich niet hoeveel sporen ze achterlaten, zegt hij. “En zelfs wie niet of nauwelijks op internet is, is nog in tal van databanken te vinden.” Hij heeft ook een zoektip. “Zoek via Google afbeeldingen naar plekken waar een bepaalde foto eerder is gebruikt. Als je daar andere namen tegenkomt, kun je snel achterhalen of iemand een oplichter is.”

Nee, toevallen bestaan niet. Een dag eerder had ik in een bericht, René en criminele PVV akkefietjes, aangeraden Ton Aarts op Twitter te volgen en ook hij geeft deze tip. Om de betrouwbaarheid van een scribent te toetsen, geen overbodige luxe onderhand.

Ter documentatie nog even de reacties op de hoax van Annabel. Er zitten zeer verrassende tussen. Verontrust is men niet over deze smeerlapperij, maar wel over een vergelijking met het verleden. Was die vergelijking onjuist? Zeker niet, propaganda drijft op leugens die voorgeven feitelijkheden weer te geven. Zeker als hiermee kwetsbare mensen nog eens extra beschadigd worden kun je die vorm van propaganda fascistisch duiden. Goebbels was er een grootmeester in. Waardige opvolgers van hem zijn zeer zeker ook Bosma en Wilders.

Is het volgende een reactie van Annabel op die reacties?


HA! Nou hebben we je, Nazi! (Helaas niet met geldige argumenten).

20 september 2015U ziet het, meteen nazi in de mond nemen, als citaat, en daarmee denkt ze weg te komen. Van dader tot slachtoffer, de omkeertruc treedt in werking. Dan hoef je je verder nauwelijks meer ergens over te verantwoorden, dan is de ander de dader. De ram tot ram loop, een woordspelletje zegt deze propaganda verspreidende persoon, het vluchtelingendebat dienende… Geen geldige argumenten, zegt ze verder, maar die kunnen buitenstaanders niet lezen. Nogmaals: het vluchtelingendebat dienende… Hoe krijgt ze het uit haar mond? Ik krijg de indruk dat ze het zelf niet meer beseft, waarschijnlijk zelfs nooit enige notie heeft gehad van fascisme, best mogelijk, maar haar handelwijze is puur fascistisch. 

Valt er iets tegen te doen, behalve het aan de schandpaal nagelen van mensen die met opzet dergelijke smerige streken uithalen als deze zich journaliste noemende Annabel? Ze met pek en veren het eigen moeras insturen?

Een voorbeeld van de milde soort…


SafaTweets

Syrische vluchtelingen aan de Hongaarse grens. #Nanningatweet http://t.co/G31eA4gckB 6:07pm, Sep 20

Vluchtelingendrama in Europa. #Nanningatweet http://t.co/yAx9yPZa8h 6:17pm, Sep 20

Gelukzoekers massaal onderweg naar Europa om te roven, uitbuiten, moorden en verkrachten. #Nanningatweethttp://t.co/VY0OpfLBVr 6:27pm, Sep 20Waarschijnlijk werkt het zelfs averechts… Fascisten weten alles tot hun eigen voordeel om te smeden, je kunt het zo gek niet bedenken. Toch maar een illustratie, misselijkmakend. Bijna zou je ze hetzelfde lot gunnen als die man is overkomen. De ploertenstreken van fascistisch schorem zijn onbegrensd, hou daar alsjeblieft rekening mee.

De RT van vuilnis en stompzinnigheid is hun grootste kracht…


David Goudsmid

De hoogopgeleide tandarts van Pechtold is zojuist aangekomen. #VNL #D66 #PVV #VVD Sep 18, 12:00pm

RT @frenkie4allll: Mening van 92% van NL wordt in parlement vertolkt door 12 zetels. Geen nepparlement volgens veel hoogopgeleiden. http://pic.twitter.com/I2M2smPnUS Sep 20, 4:16pm

130 retweetsDe geïllustreerde versie van dit bericht
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.