Het kwaadaardig onbenul

Carnaval in Mestreech (2014)


l_escala 2:29am via Twitter Web Client
20 retweets 14 favorieten

Merkwaardige vragen worden me sinds enkele weken gesteld door een vrouw, die volgens haar eigen info Cathy heet. Afgelopen nacht was ze er weer. De naam Cathy kon ik me nog herinneren en zie de fake account onder de naam van mijn zoon geeft uitsluitsel.

 

Henri ScafkA @HenriScafka
De vunzige stoephoer uit Maastricht, mijn oma, de moeder van mijn vader #Tibaert Fons Scaf
http://files.myopera.com/Tibaert/blog/documenten-013b.jpg … #pvv
4 Sep 13

Henri ScafkA @HenriScafka
Poepluier verschonen van pa. Koffie voor hem zetten, stoel klaar zetten. Zijn favoriete programma begint zo
http://www.tvgids.nl/programma/14938820/Nazi_Underworld/ … #pvv #tib
3 Sep 13

occupyFabeltjeskrant @occupyFabeltjes
I did blocked @ Elsingh1st and rapport for spam -mengt zich steeds in gesprekken heeft kippenvirus Tibaert
Retweeted by Henri ScafkA

3 Sep 13

Henri ScafkA @HenriScafka *
via @JacquelineWxxx: Cathy aka Elsingh1st
http://batgirl666.blogspot.com/2013/09/cathy-aka-elsingh1st.html?spref=tw … Met deze vrouw zou mijn vader wel een beschuitje willen eten! #echtwaar
3 Sep 13

Henri ScafkA @HenriScafka
Writing and more: Wat er gebeurt met stalkers en smaad en lasterblog…
http://gavimensch.blogspot.com/2013/09/wat-er-gebeurt-met-stalkers-en-smaad-en.html?spref=tw
3 Sep 13


Ook Cathy geniet geen eigen identiteit volgens het dienstdoend schorem op Twitter, of het nu links of rechts zegt te zijn. Friedrich Eckhardt, Eveline van Donkelaar, Jacqueline Wouters doemen instemmend geciteerd bij deze fake account op. Huib Riethof vond het wel een gezellige knul, maakte graag een praatje met deze bedreiger van kinderen, die wel eventjes kindertjes uit elkaar ging rijten. Toch merkwaardig dat trio Eveline, Huib en Sjaakie in zijn omgeving aan te treffen, mensen die stellen dat ze voor kinderen opkomen. Nooit iets van gemerkt overigens. Friedrich Eckhardt, dat is dus die bedreiger, en Dirk Hartman (ex NVU) vonden ze prima lui om mee samen te werken. 

Eentje van hen probeerde nog een stap verder te gaan door ook mijn dochter in haar smaad en laster campagne te betrekken, de op twitter welbekende haatoma… Zo dacht ze me uit te lokken, deze niets en niemand ontziende Eveline van Donkelaar: 


Krapuul, noemen we zo iemand in Maastricht…

Ik dwaal af, Cathy zou dezelfde vrouw zijn als Els, mijn vriendin op internet, de enige die voor me opkwam toen werkelijk alle grenzen werden overschreden. Ze werd meteen door Huib geblocked, toen ze attendeerde op de smeerlapperij. Wat niet waar mag zijn is niet waar, een eigenschap waar niet slechts onbenullen onder gebukt gaan maar ook academici hier in Batavenland. 

Tja, die academici. Laat u geen zand in de ogen strooien, onder hen tref je ook de soort aan van dom geboren en niets bijgeleerd. Deze Möchtegern intellectueel is zo mogelijk nog een ernstiger geval dan Riethof, André de Raaij:


De man van @Kutje13, die me wilde spreken, maar dat toch niet deed en verder alle contact verbrak. Hij gelooft stellig in de waarheden die Riethof, Van Donkelaar, Hartman, Eckhardt en Wouters over Tibaert verkondigen en voegt er nog enkele van eigen makelij aan toe. Jammer voor hem, Tibaert is academicus en heeft geen last van zelfhaat. 

Academici die spotten met alle regels van onderzoek, geen enkele twijfel kennen, bedrog plegen, smaad en laster verspreiden en overgaan tot dreigen en bedreigen. Hoe noem je dergelijk volk? Mensen die er geen been inzien iemands identiteit te beschadigen, zijn integriteit aan te tasten, zijn geestelijk eigendom laten doen verdwijnen. Ik noem ze fascisten, ook al zien ze zichzelf als het tegendeel. Hun respectloosheid is schrikbarend en die komt niet voort uit angst, uit xenofobie, als bij genoemde Cathy. Met deze vrouw heb ik in zekere zin zelfs medelijden, alhoewel ze daar ook niet mee geholpen is.  Ze vormt wel de keerzijde van dezelfde fascistische medaille waar genoemde personages op schitteren, tezamen vormend een voorbeeld van kwaadaardig onbenul.

Cathy vroeg me wat. Het was een reactie op grenzen dicht. Mijn voorstel: Bouw een muur om de Randstad, naar eigen keuze kunnen mensen binnen of buiten blijven, daarna gaat de zaak hermetisch op slot. Voor personen èn goederen wel te verstaan. Moet ik m’n achterliggende gedachtegang nog duidelijk maken? Over de eigen broek ophouden, centrum-periferie, fascistische ideologie, en, en, en? Misschien wel, maar daar is Twitter niet geschikt voor en dit dagboek ook al niet. Voor mij is het meer dan voldoende als mensen hun eigen uitspraken tegen het licht houden. Van deze Cathy valt dit niet te verwachten, net zomin als van de hierboven opgesomde schoften. Dan stop ik, anders worden het parelen voor de zwijnen.

Ter illustratie:


@Tibaert Jij vertelde mij laatst dat er een muur om de randstad gebouwd moest worden en alle #pvv stemmers daarin moesten wonen.

@Tibaert of is dat niet waar?

Tibaert  @l_escala RT die tweet van mij even… Het gaat mij steeds om de precieze formulering…;-)

l_escala  @Tibaert Eigenlijk kan het me geen ene ruk interesseren. En als jij om de preciese formulering vraagt – heb jij dat in een map opgeslagen.

l_escala  @Tibaert Maar wees nu eens courages en vertel wat jij mij vertelde? Of ben je idd de kip..

Tibaert  Courage? Menslief, weet je wel wat je zegt? Nee dus… http://t.co/Z3ayHqddoV

l_escala  @Tibaert er mist bij mij een u en bij jou een s en nu? Ik ben moe

Tibaert  En ach, als je nog te beroerd bent om even in mijn TL te zoeken ga ik je niet helpen… http://t.co/aqAOUjHWPJ

l_escala  @Tibaert Nee ben ik te moe voor – maar jij heb toch niks anders te doen…. 

Tibaert  Ach, Frans is moeilijk voor Bataven… http://t.co/eMxO9kGFLU

l_escala  @Tibaert slap gelul van de laagste plank…. 

l_escala  @Tibaert Nee frans ligt net in bed….. En ik leef in het heden en niet in het verleden. Mijn vader’s fouten zijn niet de mijne. 

Tibaert  Heb even in je TL gekeken. Nee dat is geen slap gelul, zeker niet. Maar wat wel? Haatzaaien? #pvv http://t.co/TcgtX5xRP3

l_escala  @Tibaert http://t.co/ySIRY9c6nz

l_escala  @Tibaert oh jochie jochie  

Tibaert  Goden en misleide sukkels Wandaden in naam van de islam… http://t.co/pqMaOCy734 http://t.co/pIjmk6u3Vb cc @l_escala (steek je nog wat op)


Inmiddels drie kwartier verder dan de eerste tweet. Het is nu al over half zes in de ochtend…:


l_escala  @Tibaert Ik wil toch even terugkomen op dat bericht dat de randstad met pvv stemmers gevuld moest worden achter een muur… Tibaert  Wat wil je hiermee demonstreren? Je slaafsheid of ben je stiekem verliefd op die vent? Je bent de enige niet. #pvv http://t.co/YOI2lBrujGl_escala  @Tibaert Die lieve man is getrouwd. Ik ben ook getrouwd…

l_escala  @Tibaert Ik ben geen slaaf van @geertwilderspvv Maar ik heb een heel diep respect voor hem – is iets wat jij nooit zult begrijpen. 
Tibaert  Ga nou maar rustig slapen en je zonden overdenken. Dat lijkt me echt het beste voor je… http://t.co/7LaAj60Rfcl_escala  @Tibaert welke zonden? Tibaert  In feite zegt dat alles over jou. Je politiek inzicht, je mensenkennis… Of veracht je soms ook mensen? #pvv http://t.co/1ynPv381qDl_escala  @Tibaert OMG inmiddels door dit bericht jou wel…. 

Tibaert  Wat had ik je gevraagd? Heb je wel eens met je Leider van gedachte gewisseld? Nou dan… #pvv http://t.co/AqWX8IRf5T

l_escala  @Tibaert Ik heb er over nagedacht! Dan scheppen wij een droge sloot en zetten het vol met scherpe speren .. En als dan de lemmings komen.. 


Na een pauze van 10 minuten, waarin het stil bleef, RT ik deze tweet:


wltrrr  Nederland 2015. Kind verdrinkt op de vlucht voor oorlog en geweld. Lachen, joh. De kat van de Führer overlijdt. Wat erg, vreselijk!l_escala  @wltrrr @Tibaert OMG Kind verdronk DOOR vader!

l_escala  @wltrrr @Tibaert de nieuwste nazi is eigenlijk een aloude. de moslim namelijk. moslims willen iedereen dood – zelfs moslims…. 

l_escala  @wltrrr @Tibaert Maar ga lekker slapen…. Kip doe om mij en de mijnen aub een slotgracht om de randstad…. en onderga wat je verwelkomt. 


l_escala  @wltrrr @Tibaert Maar ga lekker slapen…. Kip doe om mij en de mijnen aub een slotgracht om de randstad…. en onderga wat je verwelkomt. 
Vervolgens zag ik bovenstaand screenshot en haar TL. Ter illustratie heb ik die maar even vastgelegd. Schrik niet. En zeker niet bij deze van een week eerder… 

Dat plan met een muur rond de Randstad, zullen we het maar ten uitvoer brengen? Dan heeft Leider Wilders meteen zijn eigen landje met een bevolking die hem haar vertrouwen geschonken heeft. Nederland was toch al langere tijd aan krimp onderhevig, dit proces kan nu voltooid worden tot groot voordeel van de rest van het land, economisch, politiek, sociaal, cultureel.

* Het laatste woord aan Sjaakie, vriendin van Huib:


 


ps

Volgt u de site Krapuul? Let er eens op wat de diverse personages over fascisme, feminisme, de islam en aanverwante zaken te melden hebben. Schrap verder het tot vervelends toe op de hak nemen van bepaalde media, politici en andere personen, dan blijft er bitter weinig inhoudelijks over. Te melden hebben de meeste scribenten van die site bar weinig. 

Aan de betrouwbaarheid van die site mag ten zeerste getwijfeld worden, zeker als we tot maatstaf nemen wat diverse figuren over Tibaert weten te melden. Dan staat het er zelfs uiterst bedroevend voor, kunnen we rustig concluderen. Zouden ze weten wat rectificeren is, om maar iets te noemen?

Let vooral eens op academicus De Raaij, anarchist van professie. Vanwege het door hem gekoesterde taalgebruik ben ik hem Bommelding Kluftje gaan noemen. Bommelding uitspreken zoals u verkiest… Bataafs Peil is het, van hetzelfde kaliber als wat deze vrouw, die hij met hart en ziel ondersteunde, te melden heeft.


 

 Duits, zie boven… Van Wiel Kusters had ze nog nooit gehoord… Zie ook boven.  En van Helga Novak? Luister maar… Castratie…

Zijn Bataven barbaren? Deze agent provocateur in ieder geval wel. Bedenk, ze heeft er zelfs weet van wat mijn familie is aangedaan tijdens de nazi-tijd, mijn joodse en niet-joodse familie. Voor een dergelijke vrouw springen Riethof en De Raaij in de bres, vrouwen als Dijstelberge  e.a. steunden haar. Afschuwelijke lui zijn het, feitelijk schaamteloze vlerken. Ik hoef maar even bij die oudere screenshots te kijken en die minne mentaliteit van ze komt me weer helder voor de geest.  Wat een gebrek aan beschaving, aan cultuur, aan respect…
 
Uitgelichte foto: Carnaval

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.