Cathy

Erotiek…
Niet zij, wel een andere vrouw kwam op bezoek…


“Er wordt me al een paar jaar verteld dat jij niet goed bij je hoofd bent. En ik denk dat ze gelijk hebben. Je komt op mij over als een hitlerlover….. islamhugger. Heb je zelf nog wel enig idee wat je uitbraakt?”Cathy lijkt me het prototype van de aanhanger zoals Wilders die graag ziet. Ze valt lastig, gaat framen, gaat nergens inhoudelijk op in. Haar kennis steunt slechts op aangeleverd propagandamateriaal. Ze beoordeelt alles op pro en contra, pro Wilders, contra moslims. Feiten negeert ze, als in bovenstaande reacties valt te constateren. Negeren is haar remedie. Hetgeen buiten het door haar gevormde beeld valt kan ze overduidelijk niet bevatten. Zeer zeker niet iets over ecologie, geopolitiek, kapitalistische economie. Kennis van geschiedenis ontbeert ze, valt simpelweg vast te stellen. Een gesprek met zo iemand behoort tot de onmogelijkheden. Dat doen we dus niet.

Een kleine proeve van demagogie

Wel een welgemeende tip voor jou Cathy, ga eens met @gavimensch praten. Jullie vertonen in mijn ogen ontstellend veel overeenkomsten, zeker wat jullie mensbeeld betreft. Politiek liggen jullie ook niet zo ver uit elkaar kan ik je verzekeren. Ze is van het type Israëli=zionist=jood, dus wat dat betreft kun je bij haar zeker wat potten breken. En, haar inzichten over het menselijke brein overtreffen alles wat ik op dat terrein ben tegengekomen. Doe er je voordeel mee. Ze beschouwt me als erger dan chemisch afval, dus dat komt wel goed tussen jullie twee.


Wat meldt ze verder in haar eigen TL? Dit en veel meer. Maar dit ene voorbeeld zegt genoeg over de gevaarlijke stompzinnigheid in PVV kring:

 

schermafdruk-2016-09-30-03-18-43l_escala 1:15am via Twitter Web Client

@angryinno Het is geen religie; het is a Cult of Death!

 


U kent toch de joods-christelijke waarden van Wilders? Het waren en zijn dezelfde waarmee de joden uitgeroeid werden. Tja, een Cult of Death… Het symbool van de christenen, het kruis. Het kruis waaraan door de joden grote misdadigers opgehangen werden. Volgens de overlevering zeiden ze toen bij die kruisiging van de “Koning der Joden”, zijn bloed komen over ons en over onze kinderen. Nee, de moslims waren toen nog niet in beeld. Ik blijf het wel betreuren dat de islam niet normaal terrein heeft kunnen winnen in Europa. De joden waren er zeker beter van afgekomen. Andere volkeren trouwens ook, erger dan onder de blanke christenen was het zeker niet geweest. Vraag het maar eens aan de autochtone bewoners op de diverse continenten waar de blanke christenen zijn binnengedrongen hoe het hun vergaan is.

Het christendom, echt een doodscultus, superieur in het ontwikkelen van wapentuig en massavernietigingswapens. Eens wordt het de ondergang van de mensheid.

Even nog dit mooie en ontroerende bericht van en over een Syrisch meisje, een tekening voor de Duitse politie. En Cathy? Ze kwam weer op bezoek…


Uitgelichte schets: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.