Catootje

rivesveronique
Remedios Varo : Farewell (1958)

Een ontvolger in beeld…

Merkwaardig, enkele weken geleden zocht een vrouw contact met me op Twitter. Een PVVer. Niets bijzonders verder, vaker al ontving ik berichten van haar, maar nu eens wel gereageerd. Ze tweet onder de naam @l_escala. Laat ik nu juist m’n concepten aan het doorspitten zijn op zoek naar iets speciaals i.v.m. iemand anders en zie de naam Catootje staan. Wie was dat? 

Waarschijnlijk heb ik toen ik door haar “ontvolgd” werd deze TL vastgelegd vanwege de opmerkelijke laatste tweet. Uit de verdere berichten komt een vrouw tevoorschijn met een grote belezenheid en kennis van zaken. Haar betrokkenheid bij de grote wereldproblemen is onmiskenbaar, haar historische kennis welhaast onuitputtelijk. Inmiddels weet ik dat Catootje Cathy geworden is. Een teken van rijpheid, van volwassenheid? Volledig klaar voor het grote werk onder leiding van Wilders?
De laatste tweet:

 

 ·  11 jan.
 alleen deze nog:
 
deze duurt 1.14 uur en laat zien hoe een dorp is veranderd in enkele jaren.

 

Catootje heeft een missie te vervullen. Ze toont o.a. een al 1400 jaar goed bewaard geheim naast deze “verandering” van het dorp. Nee niet door onze civilisatie en het toerisme. Klik maar op de link van de tweet…

 

 
Uitgelichte afbeelding (gif): bron
Ingevoegde afbeelding: Remedios Varo – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.