Liefde voor kinderen is alom, zegt men…

Syrië
Wist ik veel. Pedofilie en PVV, een eeneiige tweeling. Een pedofiele Leider heeft in een profeet zijn spiegelbeeld ontdekt. Het is de aard van het beestje, je wordt zo geboren en daar verander je niets aan. Zwart haar kun je nog blonderen, je kunt je anders voordoen dan je werkelijk bent, maar je blijft dezelfde unieke persoon. Omstandigheden en beïnvloeding dragen er veel toe bij in welke richting een persoon zich ontwikkeld, maar ook hier valt de uitkomst niet te voorspellen. Zo heeft de een nare ervaringen met joden en de ander is verrukt van ze. Uiteindelijk blijken ze beiden fascist in hart en nieren te zijn, echte volksmenners die ieder op zijn plaats en tijd carrière maken. Van de een weten we hoe het afliep, bij de ander is de vraag, is hij nog te stoppen en hoe?

Pedofilie… Mij zijn een drietal gevallen bekend uit een verder verleden. Een leerkracht met een minderjarige, met toestemming van de ouders. De leerkracht werd ontslagen. Een tweede, een man waarvan de geaardheid bekend was en die de zorg over minderjarigen had, maar nooit een misdrijf begaan had, werd onder vals voorwendsel ontslagen en een derde voorval was dat van een vriend die me jaren na dato verhaalde over de praktijken van een broeder op zijn lagere school. Drie van zijn klasgenoten hadden inmiddels zelfmoord gepleegd. Of er een causaal verband was met die praktijken kon hij me niet vertellen. Overigens de school van een bekend voetballer, Pummy Bergholz. Zijn vader was er onderwijzer.

Vervolgens kwamen bij Tibaert pedofilie en PVV op de proppen. PVV schorem ging mij beschuldigen van pedofiele praktijken, hèt middel begreep ik een tijdje later om ongewenst onmogelijk te maken bij zijn of haar achterban en zodoende het zwijgen op te leggen. Nog wist ik niet wie of wat Martijn en Demmink waren. Martijn werd me duidelijk door de actie van Hartman en Bres, Demmink door de activiteiten van Sjaakie. Mijn lot als zijnde pedofiel of als voorstander van pedofiele praktijken werd min of meer bezegeld door een ex-wethouder (ik benadruk dit maar steeds, omdat hij er nog prat op gaat ook, terwijl hij hiermee politiek verraad pleegde), Huib Riethof. 

Vergelijkingen met Dutroux werden getrokken, mijn familie door het slijk gehaald en het werk van mijn schoondochter in gevaar gebracht. Op mijn blogs valt het terug te lezen. Slot van het liedje, André de Raaij die zich hardop afvraagt hoe het mogelijk is dat de vrouw van de pooier, hiermee doelend op Tibaert, niets van zijn activiteiten afwist. Dat kon dan ook niet, zei deze vlerk, ze moet ervan afweten. Werkelijk, beter valt bijna niet te duiden hoe fascisten van rechts en links elkaar de helpende hand toesteken. De eerste met Martijn, de tweede met Demmink met als kop van jut hier Tibaert. Beschuldigingen m.b.t. kindermisbruik blijken uiterst effectief. 

De link tussen “rechts” en “links” werd gelegd door Alexandra Strieker, de vrouw die ooit valse aangifte tegen Tibaert deed vanwege vermeend hacken. Ze ontdekte Sjaakie na mijn block van laatstgenoemde. Ook zij las over die beschuldigingen richting Tibaert en ere wie ere toekomt, zij wees er onmiddellijk op dat iemand wegzetten als pedofiel een zware beschuldiging was die je moest kunnen aantonen. Haar raad werd volledig in de wind geslagen en de hetze nam zijn aanvang, najaar 2012. Ook zij ontdekte toen de effectiviteit van dit middel en nam met graagte linkjes en stukjes van Sjaakie op haar blog over met als startdatum 19 oktober 2012


Interieur tijdens de middagpauze van de school waarop mijn vrouw al vijf jaar actief is, vanaf haar pensionering…


Martijn en Demmink zijn out. Nu blijken de vluchtelingen, die al deze gevaren naar onze blanke en reine gewesten schijnen te brengen, veel lucratiever om fascistische propaganda mee te bedrijven. 

Mij frappeert in dit verband wel in hoge mate dat die “linkse” figuren, in wezen fascistische schoften, nauwelijks durven te reppen over kinderbruiden en vrouwvijandige praktijken. Ze weten er geen raad mee heb ik het idee, gevaarlijke stof, waaraan je liever niet je handen moet branden. Wie is er mee geholpen? Juist, Wilders cs. Elk terrein dat je prijsgeeft aan zijn beweging is verloren terrein. Als je dan vervolgens zelfs hun terminologie overneemt is het over en sluiten met het verzet tegen fascisme. Je zou kunnen zeggen, hoe kan het ook anders bij deze “links” fascisten. In zake pedofilie zijn ze volledig op hun bek gegaan. Moest hierom Tibaert voor hen van internet verdwijnen?

Dit hoofdstuk is voor wat mij betreft nog lang niet afgesloten. Schoften als die André, Huib en hun metgezellen laat ik niet ontsnappen. Ze hebben oprecht politiek links een zeer slechte dienst bewezen. Hun onvermogen om fascisme aan de kaak te stellen is schrijnend. 

En die liefde voor kinderen die ze voorgeven? Vergeet die en wel heel snel. Ik moet er niet aan denken dat kinderen aan de zorgen van dergelijke lieden worden toevertrouwd. 

Wel aan iemand als mijn vrouw. Dit lied zingt ze met haar koor:


“Ik strijd voor de kinderen, niet voor mezelf…” Dat zal ze nooit zeggen, dat doet ze. Voor haar vanzelfsprekend.
Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.