Wat is jouw droom van Nederland?Waarom keert de zwijgende meerderheid zich niet tegen Wilders, vraagt Kiza Magendane, student politicologie zich af. Ik zou zeggen, juist omdat ze de zwijgende meerderheid zijn, overwegend de brave en in de pas lopende burger, voornamelijk bekommerd om het eigen wel en wee en dat van zijn naasten. Je hoort die zwijgende meerderheid denken, teveel is teveel, kan het wat minder? Helemaal ongelijk heeft Wilders niet en het is goed dat het eens gezegd wordt. 

Het loont de moeite, dat wil ik wel kwijt, wat Kiza Magenda hier begonnen is, alleen zou ik het nooit een meldpunt genoemd hebben. Daarmee plaats je je al bij voorbaat in het defensief en volg je ongewild de PVV agenda. Hopelijk beseft hij wel waar hij aan begonnen is en krijgt hij voldoende steun voor dit wat je toch wel een onderzoeksproject noemen mag. 

Zijn site opent met een kopvod… Zeer Hollands…

 

Meldpunt PVV-Cynisme en PVV-Overlast


De vragenlijst:

Heb jij last van de PVV en wil jij jouw hart luchten? Geef het hier aan en wij gaan iets doen met jouw klachten.


* Required

In welke jaar ben je geboren? *
Je bent een mens, maar wat ben jij volgens het CBS? *
Wat is jouw levensovertuiging
Is de mens inherent slecht?
Wat is jouw grootste zorg over Nederland? *
Welke klacht wil jij over de PVV indienen? *
In welke pronvincie woon jij? *

Wat is jouw droom voor Nederland?


In Het Parool valt een bericht over hem en zijn initiatief te lezen.Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.