Wat verkiest u, strop of galg?

Black and red
Bataven lijken mij gespeend van humor…

Hoe grover, hoe brutaler, hoe beter. Nooit een greintje zelfspot, steeds ten koste van de ander.

ALS JE DIT ‘GRAPPIG KNUTSELWERK’ NOEMT DAN BEN JE TOCH GEWOON EEN SCHOFT!

Duits OM onderzoekt galgen bij Pegida-demonstratieChristina heeft het over de galgjes, die strop om de nek van een kinderpsycholoog, die moest doorgaan voor Tibaert, kon haar niets schelen. Ook haar vriendjes liet het koud. Mijn moeder een nazi-hoer, ach, dat zijn grapjes van een vrouw die ze lief hebben gehad bij Krapuul. Daar stak geen kwaad achter. Bovendien, Sjaakie was steeds goed op de hoogte, wisten ze bij Krapuul, André de Raaij voorop en zijn vriendje Huib Riethof. Sjaakie, specialist op het gebied van kindermisbruik en pedofilie. Een dergelijke vrouw kwam op voor de kinderen, ook zijn kinderen, zei Huib. De boodschap, daar blijf je met je poten van af. De omgekeerde wereld, zoals zo vaak bij fascisten. 

Vandaag heb ik ze maar eens een rechtstreeks bericht gestuurd op Twitter, ondanks hun block.Die mannekes hebben het alsmaar over rechtszaken en ze deugen zelfs voor de duivel niet. De bewijslast over hun wandaden ligt vast, die kennen ze, maar daar zwijgen ze in alle talen over. Balk en splinter. Vandaag deze splinter weer: Strafbaar, ja dan weten ze het zeer precies. Hij neemt mee, zegt ie, want hij leeft in de veronderstelling dat hij filosemiet is. Dat denkt Wilders ook. Misschien is een grondige analyse van al wat verschenen is op die bewuste site een optie? Het Mestreechs is echt te hoog gegrepen voor de man. Totaal geen gevoel voor deze bijzondere taal, ook niet voor haar klankrijkdom, dat merk je aan zijn miserabele spelling. 

Z’n vriend noemt zich jood, ik mag dus veronderstellen dat zijn moeder joods is. Pleit hem dat vrij van antisemitisme? Daartoe hoort m.i. ook dat je niet over de rug van slachtoffers je gelijk probeert te halen. Juist dat doet hij met een zekere regelmaat.

Het is weer gesignaleerd en dat is het belangrijkst i.v.m. justitie. Een zaak loopt en daarover vindt morgen, 15 oktober, een pro-formazitting plaats in Den Bosch. De verdachte is opgeroepen om voor de meervoudige strafkamer te verschijnen. De justitiële molens werken langzaam maar gestaag. De tijd zal leren met welk resultaat.


Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.