Je gelooft het niet…

Raymond Depardon: Glasgow, 1980.
Raymond Depardon: Glasgow, 1980.Door beiden is Tibaert geblocked, door @inadijstelberge cs en @bpschut. Het geeft een lekker gevoel kan ik u verzekeren. Maar stelt Bartje domme vragen aan Krapuul? Eens even kijken.


Dat is op zijn minst zeer verrassend. Krapuul, dat is toch die site vrij van antisemitische smetten?  Ze hebben zelfs joods bloed in de redactie, zo deed Dijstelberge het eens voorkomen. Wat hier wederom frappeert is dat ze met een wijde boog heenlopen om berichten die niet in hun plaatje passen, waar ze geen verklaring voor weten of gewoon uit pure onmacht door een schrijnend gebrek aan kennis en politiek inzicht. Dat laatste lijkt me het meest aannemelijk.

De volkomen misplaatste en ongevraagde reactie is ronduit kwalijk. Ze past in het GeenStijl jargon, in het voeren van hetzes, liefst op personen gericht. Moreel achten ze zich hoogstaand, de redenen daarvoor worden voor mij steeds minder helder. Misschien is wat zij onder “links” verstaan hun enige houvast. Iets tonen van hun onmacht komt dan zeer ongelegen heb ik moeten ervaren. Een werkelijk dispuut kunnen ze niet aan en vervolgens moet spreker stuk, verdwijnen van het toneel.

Oneliners is het devies als je het niet weet, als je een regelrechte onbenul bent, en bent blijven steken bij het enige glorieuze moment in je leven, de Maagdenhuisbezetting. Het stelde niets voor op het waarschijnlijk massaal ontmaagden van jonge meiden na. Vandaar dat de man zo’n weerzin heeft gekregen tegen het vrouwelijk geslachtsorgaan? Wie weet? Hier de mederedacteur aan het woord, steun en toeverlaat van Dijstelberge, André de Raaij. Een toffe vent las ik nog enkele dagen geleden. Een onbehouwen vlegel heb ik moeten constateren, toen ik hem ontmoette.

Nog een oude tweet van Kluftje, ze sluit mooi aan op waarmee dit bericht begon:
De hyperlink: joop.nl/opinies/detail…


Dit fraais valt in samenhang te zien via: Vrouwtje Woehahaha, nog in de overgang?. En wat blijkt? Het stuk van Bart Schut dateert van 26 juli 2013. Het is dus al een jaar oud. Een jaar later wordt het kennelijk pas bij Krapuul waargenomen. Of waarschijnlijker, na een jaar weten ze het nog niet behoorlijk van repliek te dienen. Een brevet van onvermogen.tibaert blogspot


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.