Nogmaals die lul de behanger en andere schoften…

A Karelian refugee family, Finland – 1947
Deze gast heb ik ook maar opgenomen in een van m’n zoeklijstjes op de hootsuite. Vanwege de rechtszaak en de handelwijze van Ina Dijstelberge met haar OBA en Krapuul lijkt me dat wel noodzakelijk.


 


Vandaag stuurde hij een link door naar een bericht van Blondemevrouw, een bericht waar je letterlijk misselijk van wordt, zeker als je met een zekere regelmaat kennis neemt van haar tweets. Een vrouw die nergens verstand van heeft, tenminste niet over zaken waarover ze stelselmatig mededelingen doet. Ze predikt de liefde en zaait haat. Ze denkt ermee, net als de grote roerganger Wilders, mensen met een bepaald geloof van hun waarde en cultuur te moeten beroven in naam van het kapitaal. Beiden, Wilders en zij, zeggen dat ze dat uit liefde doen. Cargawar vind het bijna een jaar later nog steeds een fantastisch stuk, z’n tweet:


 


Fantastisch, deze dus: Eigenliefde van een haatprediker. Ja, die eigenliefde, dat narcisme, dat is me wat. Een drietal deskundigen hebben getracht me duidelijk te maken dat ik een narcist ben, die de aandacht wil en zich overal in mengde. Drie vrouwen, opvallend, ze kletsen elkaar na en kletsen uit hun nek, Wouters, Van Donkelaar, Dijstelberge. Drie zeer eigenaardige vrouwen, om het mild uit te drukken.

Zie Ina Dijstelberge, ze zorgt dat mijn weblogs verdwijnen, met opzet of niet, en vervolgens gaat ze een blogje ter zelfrechtvaardiging starten. Dat valt er te lezen:


Fons heeft het er altijd erg moeilijk mee als hij niet genoeg aandacht krijgt. Hij moet het middelpunt zijn en als hij enigszins naar de periferie dreigt te worden verdrongen, dan dringt hij zichzelf, ondanks dat dit ongewenst is, er gewoon weer tussen. Zo ook in het geval van de problemen die een aantal deelnemers aan mijn initiatief de Onafhankelijke Bloggers Associatie en daardoor ook ik hebben met een zekere megasupernieuws, Herman F.

Deze mensen en ik hebben overlegd met de politie en er zijn een aantal aangiftes gedaan. Fons had ook last van deze man. Dit staat volkomen los van de problemen die hierboven staan.Maar hebben te maken met Fons strijdt met J. Wouters.

Maar Fons zou Fons niet zijn als hij het één niet aan het ander zou verbinden.Dus gaat hij zich gewoon bemoeien met zaken waar hij niets mee te maken heeft. Zeiken en zeuren dat hij ook zo’n last heeft van Herman F. Ons advies doe aangifte, maar hou je buiten onze zaak.

Helaas aan dovenmansorengericht en dan zit er niets anders op dan iemand te blokken.

Ja, en dan gaat Fons een mekkerblogje schrijven, waar alles uit zijn verband wordt gerukt en hij natuurlijk het slachtoffer is.

 Hiermee reageert Dijstelberge op een blog dat ik schreef nadat ik door derden er met nadruk op gewezen en verzocht werd aangifte te doen tegen een onverlaat, die me zelfs met de dood bedreigd had. Tot dat moment had ik geen weet van Cargawar en die hele zooi waarover Dijstelberge blijkbaar zo bezorgd was. Ik volgde niet wat zij verder te melden had. Waarom ook? 

Het is toch godgeklaagd dat iemand als Dijstelberge durft te reppen over last. Ik denk dat ze het uit haar dikke duim zuigt als zoveel. Iemand als Dijstelberge zorgt er wel voor dat ze geen last krijgt, dan hoef je je nek niet uit te steken, dan sta je nergens voor. Kortom, elke mogelijke discussie tracht ze te ontlopen, inhoudelijk heeft ze niets te brengen. Kreten slaken kan iedereen.

Een jaar later (2013) ging ze gemene zaak spelen met Eveline van Donkelaar, die ze opstookte vooral naar de politie te gaan. Met Jacqueline Wouters, die haar indeelde bij de “Tibaert-groep” gooide ze het op een akkoordje. Met mij wenste ze geen contact. Zeer merkwaardig om niet te zeggen verdacht. Mijn reactie op dat gedoe was een blog over Van Creveld en feminisme in de Balie. Toen waren de rapen gaar bij Ina. Juist dat blog werd het gewenste middel voor haar om mijn weblogs bij Google te doen opschorten. 

Jeroen van den Heuvel, niet mijn vriend, zei het dezer dagen zo:


jvdheuvel67
Oct 15, 1:21pm
Met dit soort wereldverbeteraars heb je geen nazi’s meer nodig.

 Het is echt een zooitje, dat Krapuul. Jeroen is daar niet onschuldig aan. Gebrek aan mensenkennis, gebrek aan politiek vernuft? Jammer dat het zo moest eindigen. Die pedofiel kwestie vormde de opmaat, achteraf bekeken, afgezien van vele persoonlijke onhebbelijkheden, problemen en vetes. Maar ik ga echt niet uit de school klappen. Dit is geen roddelrubriek maar een soortement dagboekje om te laten zien dat fascisme nooit ver weg is. Het is ook een notitieblokje voor justitie. De lezers moeten me dat maar niet kwalijk nemen, maar het is niet anders vanwege de voorgeschiedenis.

Dijstelberge, Van der Galiën, Bruning, De Raaij, Riethof, Van Kan… Wat een zooitje ongeregeld. Krapuul in de ware zin van het woord. Tja, Jeroen, met dergelijke wereldverbeteraars heb je inderdaad geen nazi’s meer nodig. Schoften, bedriegers, angsthazen, leugenaars en bedreigers zijn het. Na drie jaar heb ik er mijn buik van vol. Konden ze nog maar lezen, zelfs dat kunnen of willen ze niet. Ze verdraaien de woorden in je mond, dit stelletje schoften. Fascisten? In ieder geval niet vies van fascistische praktijken, een beetje als spiegelbeeld van kloothommels als Cargawar en Blondemevrouw.

Dijstelberge, nog dit. Ik bemoei me met zaken die mij en ons allen aangaan. Ik neem mijn verantwoordelijkheid. Weet je wel wat dat is, verantwoordelijkheid nemen? Ik heb er nog nooit wat van gemerkt. Net als bij die genoemde “vriendjes” van je niet… 

Achteraf gezien is dit je grootste demasqué:


Beide maken duidelijk dat ik niet in de zaken en spelletjes van zowel J. Wouters als Fons Scaf betrokken wil worden.
J. Wouters die mij lastig valt vanwege Tibaert en Tibaert die meelift op mijn problemen met Herman F….
Doodziek wordt ik ervan. Stelletje kleuters.
(29 november en 1 december 2012)

 Als illustratie nog voor mijn lezers, dit viel rond die periode bij mij te lezen dankzij de welwillende medewerking dan wel laffe en asociale houding van zeg maar Krapuul. Een klein voorbeeld uit een heel lange lijst:


 


Bron: Tibaert zoeklijst van 26 november tot 4 december. En u las het, Ina had last, Tibaert lifte mee. Iemand anders dan Tibaert zou zeggen, achterlijk kutwijf, sodemieter op, maar ik probeer het netjes te houden, al jaren lang… 
 
Uitgelichte foto: 1947bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.