Leo

Bruno Barbey: Parijs – mei ’68
Van Leo kan ik me dat voorstellen, dat zullen Peter en Ina niet begrijpen. Je bent voor of tegen. Leo zit anders in elkaar, hij wil slechts met mensen in gesprek blijven. Tot m’n leedwezen heb ik dat ook moeten ervaren. Leo is wars van ruzie en vind mijn gedoe maar allesbehalve. Dat kan, dat mag en hij heeft er redenen toe. Weten die twee veel. 

Wat me volledig in het verkeerde keelgat schiet is die opmerking van Ina, ongevraagd dat ook nog. Uitgerekend zij kon het goed vinden met iemand die nauw samenwerkte met rabiate fascisten, waaronder iemand uit de NVU stal. Dat wist ze, het kon haar niet deren. Zeer selectief is die vrouw, heeft het in mijn richting over vieze spelletjes. De personen die vieze spelletjes spelen, daar kan ze weer goed mee overweg. Werkelijk iemand die lak heeft aan oprechtheid, van feminisme een karikatuur maakt en van fascisme geen flauwe notie heeft. Kan ook niet anders, ze draagt het fascisme zelf uit, zeer autoritair. Wel maakt ze een dergelijke opmerking over iemand die ze niet kent, geen weet heeft van zijn verleden. Kortom, een schandaal. Maar u ziet het, het kan via internet, daar kun je je manifesteren als moreel orakel en niet weinigen trappen in die val.

januari 2017

Kleine anekdotes zijn altijd aardig. Zie deze rechtschapen en sterke vrouw weer:
Kent Ina Leo? Nooit iets van gemerkt. Zou Ina weten dat ik me door Leo, zonder dat hij er overigens iets aan kon doen,  het grote ongenoegen van Eveline van Donkelaar, @gavimensch, op de hals heb gehaald? Natuurlijk niet. Zo zit Ina niet in elkaar. Ze hoeft niet geïnformeerd te worden, ze weet het al, net als die Eveline overigens. Met die schandelijke Eveline ging Ina zelfs een een-tweetje aan over feminisme. Toen Eveline niet meer nodig was voor het doen verdwijnen van m’n accounts werd ze snel bij het oud vuil gezet. Zo gaat Ina met mensen om, xenofoob of niet. 

Ina, het raspaardje van Krapuul. Merkwaardig, André de Raaij kende haar niet, net zomin als hij mij kende, wist hij te melden. Samen op dezelfde site strijd voeren, ja, zeg me even tegen wat, en elkaar niet kennen. Dat is hoogst merkwaardig. Toch kwamen ze samen. Nog merkwaardiger. Misschien is dat stelletje meer geschift dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. 

En nu. Leo. Het oordeel van Ina valt in het geheel niet anders uit dan dat van Eveline, dat kan ik nu wel verklappen. Ook dat de persoon voor wie Leo het opnam, een allerliefste vrouw, persona non grata werd bij Eveline. Die vrouw wenste geen geloof te hechten aan de smaad en laster van Eveline over Tibaert. Ina en André wel, zoals u wellicht weet. 

Weet je Ina, je bent een ordinaire vlerk. Je beschadigt mensen die zich niet kunnen weren, typisch, ik zeg het nog maar eens, het werk van fascisten. Ook dat deel je met die haatoma uit Maastricht. Zal ik je dan toch maar, samen met je mannenbroeders voor de rechter slepen? Auteursrecht en zo, weet je wel? Misschien is dat de enige methode om je aan het denken te zetten. Maar waarom lift je zo uitdrukkelijk mee met Peter Breedveld? Begrijp je die man überhaupt wel? Ik vermoed van niet.

Kleine anekdotes zijn aardig zei ik. Nee, bij het teruglezen word ik onpasselijk van deze dame. Hetzelfde gevoel als bij die Eveline, toen ze mij haar zienswijze gaf over personen op Twitter. Wat een verfoeilijke en afstotelijke vrouwen zijn het. En maar rondbazuinen hoe goed ze wel niet zijn. Lief en sterk heten ze te zijn. Ik moet letterlijk van ze kotsen na drie jaar hun fratsen te hebben meegemaakt. Wat het ergste is, de term Gutmensch, jaja, ik weet het, is volledig op hen van toepassing. Ze maken kapot wat je lief is. Ze staan erbij en lachen je vierkant uit. 

Ze halen, net als hun kameraden, hun neus op voor mensen die PVV stemmen, want zij zijn superieur. Nee, zij hebben mede het klimaat geschapen waardoor Wilders zich kon ontpoppen als rattenvanger. Dat zullen ze nooit begrijpen, dat is voor hen een brug te ver, vandaar dat ze in politieke zin zo gevaarlijk zijn. 


Update januari 2017


Uitgelichte foto: Bruno Barbey – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.