Een Belg vraagt zich af…

Anders Laustsen: Ladoo Bai (Bhil artiste) devant son œuvre à Tribal Museum Bhopal
“Lees ik hier Hollander die voorstander is van
verkrachtingen, zoals we dagelijks in India zien?” Een Belg richt zich hier aan Tibaert, dus ik wil hem best even uit een nare droom wekken omdat hij blijkbaar niet begrijpend kan lezen en geen kennis heeft genomen van m’n vroegere geschriften, ook over India met zelfs enkele documentaires.

Enkele artikelen waren specifiek gericht aan een vrouw, die vond dat ik met mijn berichten over geweld tegen vrouwen en minderheden een grens overschreed. Hoe durfde ik dat grote, democratische land in diskrediet te brengen? Zie haar tweets: “rapestan”.  Je doet aan propaganda, je gelooft ze, je ondersteunt ze en je maakt je aldus medeschuldig aan wandaden, door wie dan ook en waar gepleegd ook. Of je informeert je, je checkt de informatie, zet vraagtekens bij het gebodene. 

Velen, zeer velen collaboreren met propagandisten. Ze doen dit vanuit het motief dat ze rechtschapen zijn en tot oordelen bevoegd. Hun kennelijke doel is een heilstaat bevolkt door een edel ras, het hunne. Het zal door selectie ontstaan, dankzij de voortschrijdende wetenschap. De techniek zal een handje helpen met implantaten bij de geboorte. Zo zal ieder mens onder controle gebracht worden en elke afwijking van de norm afgestraft worden. Want zeg nou zelf, wat we bij planten en dieren kunnen moet bij mensen ook mogelijk zijn tot ons aller welzijn. 

De basis waarop deze ideologie teruggrijpt kennen we, het zijn de joods-christelijke waarden. Grofmazige selecties hebben al plaats gevonden, denk aan de “indianen” in Amerika en de “aboriginals” in Australië” en dicht bij huis, de Shoah. Op die ingeslagen weg dient voort gegaan te worden op een nog grotere schaal als voorheen, immers overbevolking dreigt en we moeten aan de toekomst, onze toekomst denken, nietwaar?

Net als de fameuze rassenleer die uit het westen kwam overwaaien, en waar Adolf Hitler zo dankbaar gebruik van kon maken, kunnen we nu voortbouwen op de leer van Huntington/Lewis, de “Clash of Civilizations”. We zijn inmiddels geëmancipeerd en praten niet meer over rassen en minderwaardige volkeren, maar over culturen, superieure, de onze en barbaarse. Die barbaren verkrachten, stenigen, hakken hoofden af. Wij zijn geciviliseerd en bezondigen ons niet aan verkrachting en moord. Niet te vergeten, ons wapentuig is hoog geciviliseerd.

Aldus propagandisten als deze wel opgeleide Belg, beschaafd, iemand die uitermate bezorgd is over onze vrouwen en meisjes. Zou hij weten dat Adolf dat ook was? 
Zeventig jaar na de bevrijding. Hoe heeft het zover kunnen komen?

De mededelingen en reacties van deze Belg heb ik hier in hun context vastgelegd. Verder verwijs ik nog even naar de samenhang van de pedofielenhetze en fascisme. Uitgelichte foto: Ladoo Bai – RF Anders Laustsen – bron

3 gedachten over “Een Belg vraagt zich af…

  1. Ik wilde hier mijn mening schrijven, maar als ik zijn artikel nog eens lees, doe ik de moeite niet meer.
    Lees gerust mijn account op Twitter of Facebook…Mijn kinderen en kleinkinderen zijn mijn grootste zorg…pedofielen en verkrachters dient men te verwijderen, of ze nu belg, nederlander of asielzoeker zijn….

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.