Dappere mannen die liegen dat ze barsten

Erik Witsoe: night train, 2012Nu met een kleine aanvulling, een correctie. Zie aansluitend aan dit stukje…


Dappere bedriegers die je meteen blokken op Twitter. Voor de grap een paar voorbeelden met dank aan @HKH. Drie voorbeelden van kerels die Tibaert geblokt hebben…


 


Een kleuter zegt iemand die zich afficheert met een geleend portret.


 


Ewout Klei schijnt een viespeuk te zijn in de ogen van sommige vrouwen. Een lafaard is ie zeker, net zo als zijn christelijke tegenpool van Krapuul, die tevens een bedrieger en lasteraar is van de laagste soort:


 


Laffe, minne kereltjes zijn het, niks dapper, zou ik zo denken. Die André doet zelfs dingen waarvoor iedere kerel met een beetje respect in zijn donder zich zou doodschamen. André gaat echter verder, door geen enkele twijfel geplaagd. 

Blokken is de weg van de minste weerstand, een val op Twitter om je tegenstanders monddood te maken. André maakt er gretig gebruik van. Zijn communicatieve eigenschappen zijn nihil, heb ik moeten constateren, dus voor hem maakt het verder geen verschil.

Dit alles n.a.v. “zeikende vrouwen” en “piemel er in”… Het niveau van Twitter helaas. Krapuul illustreert het optimaal, die strijders voor de goede zaak. Deze tweet zie ik nou langskomen:


 


Ook iemand die tot de gelovige sekte hoort, zie ik nu. Dan is kritiek, dialoog en informatie die buiten hun horizon valt ongewenst. Het ontbreekt deze lui niet slechts aan moed, maar bovenal aan culturele en intellectuele bagage. Ze weten het al. Vraag ze niet wat…

Nog even terug naar de zich noemde Arnold, André de Raaij dus. Al gaat de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel… Min of meer daartoe gedwongen heb ik zijn TL vastgelegd: @vanovernaar – 27 oktober – 5 november 2015 – TL vanwege zijn vele kleine en grote leugens geheel in stijl met Goebbels, bedriegen en toch niet liegen. Een kunst op zich.

Wat had die man tegen me te melden? Najaar 2012 hebben wij elkaar ontmoet. Als welkomstwoord: “jou moet ik straks nog spreken” en als afscheid: “ik ga je weer volgen op Twitter”… Daartussendoor? Geen stom woord, zelfs geen blik keurde hij Tibaert waardig. Iets dergelijks heb ik in mijn leven niet eerder meegemaakt. Ik denk u ook niet. Juist, er lopen hoogst vreemdsoortige schepsels rond. André is er eentje van.

U gelooft me niet? @anascortezreina beschikt over foto’s waar we beiden op te zien zijn. Geen meesterwerken, maar kiekjes ter herinnering. Ik mag ze niet laten zien, want dan verdwijnt dit blog onder het motto van auteursrecht. De deus et machina van het Krapuul volkje.

En ach, je moet steeds op zoek blijven gaan naar zaken die je met anderen bindt. Dit plaatje dan maar:

December 2016:

Allereerst, Ewout Klei snijdt me niet meer de pas af, zoals die hoogst beschaafde en welingelichte kringen van Krapuul dit al jaren doen. Dankzij een RT door een van mijn betrouwbare kameraden kwam ik bij ‘m uit. Na mijn RT over “kernnormen” dacht ik nog wel, die vent had me toch geblokt? 


Juist ja, zo kan het dus ook. Een mooi leermomentje voor mensen die zichzelf als crapuul duiden. Ook die tweets van Klei, niet te vergeten…Uitgelichte foto: bron – Bron ingevoegde foto: 20 ALIENS

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.