"Op mijn 9de aangerand door de meester…

Egon Schiele


 

… VAN MIJN 20STE-21STE MISBRUIKT DOOR MIJN VRIENDJE.”


Dit lees je als het over aanranding gaat. Je weet dat die vrouw zich ook willens en wetens op een andere manier heeft laten gebruiken, in dat geval volledig met haar instemming. Was in dit geval de aanleiding wraak? Het voorval betrof het feminisme. Zij omschreef het als schending auteursrecht. Nu schrijft ze: 


“ROFLOL. Klei is op zijn pik getrapt, omdat we zijn seksisme blootleggen. Nu gaat hij slachtoffertje spelen.” 

“Ook Klei gaat voor “Piemel er in” gebral, liefst met een hele groep. Dit maal bij @rzuaslan. Stelletje goorlappen. #PT’s en dan zijn we nog niet eens begonnen over de puberale macho tweets waarmee Ewout Klei #zeghet vervuilde.”

“Ben niet de enige die vindt dat Klei bralt, in zijn ogen natuurlijk allemaal
linksextremisten of erger feministen.”

 


Wat Klei heeft uitgevreten weet ik niet, maar als het Jan, Piet of Klaas was geweest dan hadden we er beslist niets over vernomen, ze is immers zeer selectief in het waarnemen.

Verder meldt ze nog iets over het witte rechtse mannen syndroom. Ik zou niet weten wat het is. Is er ook een linkse variant? Deze vrouw dichtte me een oorlogstrauma toe. Over het feit dat mijn vrouw als nazi-hoer werd weggezet, vrouw van een kinderverkrachter à la Dutroux en echtgenote van een pooier heb ik nooit iets van haar vernomen. Ja, ze moet er vanaf weten, wat die pooier uitspookt, zei haar mederedacteur bij Krapuul onlangs nog.
Kunnen we deze vrouw nog wel serieus nemen? 


“De angst om niet serieus genomen te worden als je het zegt, en dat dan ook gebeurt als je het zegt. 

“Niemand gelooft je!” en inderdaad niemand geloofde mij. Weggestuurd worden door de politie want relationeel probleem, dat kon begin jaren 80 nog.”

 


Niemand geloofde je, zegt ze. Mij hoeft niemand te geloven, alles staat zwart op wit. Toch kiest ze voor de goorlappen, zo zou zij deze mensen beslist noemen, als ze in mijn schoenen stond. Ze werkt zelfs met ze samen. Nee, deze vrouw kunnen we beslist niet serieus nemen. Ze schreeuwt wel hard, brallen noemt ze dat, en denkt daarmee indruk te maken. Daar is dan ook echt alles mee gezegd. Tot iets blootleggen is ze nog nooit in staat gebleken, dus Klei kan gerust verder ademhalen.

Waardoor ik al dat schoons zag? Dankzij Teun #pvv: “kraplul directrice , big sister is watching you“. Achteraf bedenk ik me om ook maar de TL van die bewuste vrouw vast te leggen. Ze is immers tuk op het verdraaien van feiten en weghalen van bewijslast. Met dat laatste dreigt ze graag en ze wordt ertoe aangemoedigd. 

Om verder te lezen:


“Je moet al weten hoe gestoord die tibaert is, gelukkig weten niet veel tweeps dat.” #pvv
filou-maastricht.blogspot.nl/2015/03/herr-f…

 


Een reactie kon niet uitblijven:


InaDijstelberge 6:41am
En, natuurlijk heeft @Tibaert mijn ontboezemingen over mijn aanranding en verkrachting misbruikt voor blog (nummer 300 en nog wat) #zeghet

 


Misbruik? Je kunt je ook afvragen wie gaat schermen met zijn rol als slachtoffer? En nog wat, wanneer word je van slachtoffer tot dader om op jouw beurt slachtoffers te maken en waarom doe je dat? Zo maar een vraag… Geen lessen getrokken uit eigen ervaringen? Wraak?

Vervolgens zie ik dit… 


VanOverNaar 8:07am 
@elizemanis @InaDijstelberge Over dit individu is er al een mooi dik dossier bij het OM en hij bouwt er aan verder #zeghet

VanOverNaar 8:03am
@InaDijstelberge Dossier 115970Het derde dossier. 

Tja… Hoe is het toch mogelijk dat de geest van Wilders, iemand die zich onaantastbaar acht en denkt de belichaming te zijn van de ene ondeelbare waarheid, bezit heeft genomen van mensen die zeggen zich tegen hem te keren? Steeds meer wordt me duidelijk hoe fascisme zich kan verspreiden. Zijn aanhangers zijn de goedgelovigen die hopen op een rustig en mogelijk beter leven, die angstig zijn voor wat hen te wachten staat. Die bereik je niet door Wilders als een demon af te schilderen. Deze mensen zijn niet de oorzaak van de politieke teloorgang. Juist zijn tegenstanders, die volgens eenzelfde logica als Wilders te werk gaan, maken de weg vrij voor fascisme. 

Aan de hand van eigen ervaringen onder de noemer Tibaert blijkt dit onmiskenbaar het geval. Vernietigen van ongewenst is ook hun wapen. Als je zo denkt te moeten handelen voel je je kennelijk de rechtvaardigheid in persoon, niet veel anders dan Wilders dus, dan denk je je alles te kunnen permitteren, dan denk je dat je leugens en smaad geloofd worden en hun uitwerking niet zullen missen, als Wilders. Dat blijkt het geval. Wilders zal zijn dank aan hen niet laten blijken, maar ze zijn buitengewoon effectief voor de zaak die hij nastreeft. Dat weet hij beslist. 

Mijn dossier zijn m’n weblogs, alles valt te verifiëren. Mensen die in de schemer hun werk verrichten, dreigen en lasteren deugen niet, zeker niet als ze zichzelf ook nog als “links” wensen te afficheren. 
 
Afbeeldingen: Egon Schiele

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.